Hallo, wij zijn De Nationale Apotheek

Dit is ons verhaal

Je regelt alles online. Waarom dan niet je medicijnen?

Waarom zou je in de rij gaan staan om je medicijnen op te halen? Daar waar je buurtgenoten meeluisteren en over je schouder gluren. Bestel je medicijnen gewoon online, zoals je ook je andere boodschappen bestelt en laat bezorgen. Wij maken jouw drukke leven graag wat simpeler. Regel je medicijnen via de app en, als het past, leveren we je het pakketje gewoon via de brievenbus. Dan hoef je er niet eens voor thuis te blijven.

Bij ons krijg je meer aandacht

Als je met ons belt, mailt of chat zijn wij niet bezig met de bezoekers aan de balie of met het klaarmaken van medicatie. Wij hoeven niet te multitasken. Wij zijn bezig met jou. Alleen jouw vraag telt. Daar hebben we én nemen wij de tijd voor.

Voor al jouw medicijnen

Wij leveren alle receptgeneesmiddelen en een selectie zelfzorggeneesmiddelen. Of je nu veel of weinig medicijnen gebruikt, je bent van harte welkom bij ons. Wij zorgen voor een veilig medicijngebruik door een goede medicatiebewaking. Je kunt op ons vertrouwen, net zoals je de apotheek bij jou om de hoek vertrouwt.

Jouw medicatie, jouw privacy

Medicijngebruik is jouw privézaak. Hoe fijn is het om je medicijngebruik te bespreken in je eigen omgeving? Dus zonder dat er iemand mee kan luisteren. Wij zijn apothekers en apothekersassistenten en hebben een beroepsgeheim. Alles wat je ons vertelt en naar ons stuurt, is compleet vertrouwelijk. Jouw gegevens zijn veilig bij ons.

Landelijk netwerk van apotheken

De Nationale Apotheek is onderdeel van APPO, de apotheek van nu. Dankzij onze zusterapotheken kunnen wij, als dat nodig is, spoedmedicatie binnen 4 uur kosteloos bij je afleveren. Waar je ook bent in Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. Dat geeft een veilig gevoel, toch?

Wij zijn team De Nationale Apotheek

Dit zijn wij: apothekers en apothekersassistenten met een moderne kijk op ons vak. Er valt nog zoveel te verbeteren voor de patiënt. Dat doen wij door online en offline te combineren. Kies voor het gemak van bestellen en regelen online met de kwaliteit van de offline zorg. Je kunt altijd bij ons terecht.

We maken graag kennis met jou

Maak het jezelf makkelijk. Schrijf je nu in.

Ik schrijf me inOntdek onze service