Hallo, wij zijn Nationale Apotheek

textintroductionright

Dezelfde medicijnen, maar dan makkelijk

Medicijnen heb je nodig. Afgezaagd misschien, maar leuker kunnen we het niet maken. Wel makkelijker. Wij geloven dat het regelen van medicijnen persoonlijker, sneller en beter kan. Wij begrijpen je. Omdat wij processen automatiseren, houden wij tijd over voor echte aandacht voor jou. Van ons krijg je dezelfde medicijnen, maar dan makkelijk. Mét het juiste, persoonlijke advies. Wij zijn jouw online apotheek voor al je medicijnen.

Bij ons krijg je meer aandacht

Als je met ons belt, mailt of chat zijn wij niet bezig met de bezoekers aan de balie of met het klaarmaken van medicatie. Wij hoeven niet te multitasken. Wij zijn bezig met jou. Alleen jouw vraag telt. Daar hebben we én nemen wij de tijd voor.

Voor al jouw medicijnen

Wij leveren alle receptgeneesmiddelen en een selectie zelfzorggeneesmiddelen. Of je nu veel of weinig medicijnen gebruikt, je bent van harte welkom bij ons. Wij zorgen voor een veilig medicijngebruik door een goede medicatiebewaking. Én het juiste advies, waarvan we je de samenvatting ook nog mailen. Zo weet je zeker dat je je medicijnen op de juiste manier gebruikt. Je kunt op ons vertrouwen.

Jouw medicatie, jouw privacy

Medicijngebruik is jouw privézaak. Hoe fijn is het om je medicijngebruik te bespreken in je eigen omgeving? Dus zonder dat er iemand meegluurt over je schouder. Wij bellen je op een moment dat het jou uitkomt. Alles wat je ons vertelt en naar ons stuurt, is compleet vertrouwelijk. Wij hebben een beroepsgeheim. Jouw gegevens zijn veilig bij ons.

Landelijk netwerk van apotheken

Nationale Apotheek is onderdeel van APPO, de apotheek van nu. Dankzij onze zusterapotheken kunnen wij, als dat nodig is, spoedmedicatie binnen 4 uur kosteloos bij je afleveren. Waar je ook bent in Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. Dat geeft een veilig gevoel, toch?

Rutger en zijn team staan voor je klaar

Rutger Broosus is beherend apotheker bij Nationale Apotheek (BIG-nummer: 69928280917). Samen met de andere apothekers en apothekersassistenten zorgt hij voor jouw medicijnen of specialistische therapie. Chat, bel of mail gerust met ons team. Ook als je behoefte aan een persoonlijk gesprek over jouw medicijnen. We maken graag een (telefonische) afspraak.

We maken graag kennis met jou

Nu weet je een beetje wie wij zijn. Maar wie ben jij? We kijken ernaar uit je te leren kennen en voor je aan de slag te gaan. Maak het jezelf makkelijk. Download de app.

Download de appZo werkt het