Nathalie Maas

Nathalie Maas is apotheker bij Nationale Apotheek.

"Niet alleen medicatie thuisbezorgen, maar ook een goede service verlenen."

Na het afronden van de opleiding Farmacie aan de Universiteit van Utrecht, heeft Nathalie de tweejarige vervolgopleiding tot apothekersspecialist gevolgd.

Na het afronden van de opleiding Farmacie aan de Universiteit van Utrecht, heeft Nathalie de tweejarige vervolgopleiding tot apothekersspecialist gevolgd. Ze werkte bij een openbare apotheek in Tilburg en kon er na haar opleiding aan de slag als beherend apotheker. Hierna heeft ze de stap richting de online apotheek genomen en is ze begonnen met werken bij Nationale Apotheek.

"De sfeer is hier heel gemoedelijk en het werk heel divers. De taken maar ook de medewerkers. Er werken hier allerlei mensen met verschillende interesses, maar toch is het één groep. En dat is heel leuk om te zien.” 

Tijdens haar werk als apotheker bij Nationale Apotheek, is Nathalie verantwoordelijk voor de receptcontroles, medicatiebewaking en beantwoordt ze vragen vanuit het team van (farmaceutische) klantadviseurs. Nathalie heeft veel plezier in het werken met leuke collega's en denkt graag mee met klanten om het ze zo makkelijk mogelijk te maken.

“Juist doordat je landelijk opereert, kun je specialiseren in bepaalde gebieden zoals we met endo-medicatie doen."

Vooral als online apotheek is het belangrijk om niet alleen de medicatie thuis te bezorgen, maar ook een goede service te verlenen. Met Nationale Apotheek hebben we een groot landelijk netwerk, waar Nathalie de voordelen van inziet.

“Juist doordat je landelijk opereert, kun je ook grotere projecten aannemen en kun je je ook specialiseren in bepaalde gebieden zoals we met endo-medicatie doen. Ik denk dat het heel mooi is om zulke projecten aan te gaan, zodat je ook kennis en kwaliteiten bundelt. Doordat je landelijk zit en groter bent, kun je op die manier meer voor patiënten betekenen. Het is altijd fijner als je door iemand geholpen wordt die kennis heeft van ziektebeelden en medicatie en weet hoe belangrijk het is voor de patiënt."