Reviewverklaring

Nationale Apotheek plaatst reviews op haar website. Op deze pagina lees je precies hoe wij reviews verzamelen, controleren en gebruiken.

Zelf verzamelt Nationale Apotheek geen reviews, maar wij geven wel reviews weer. Reviews die wij weergeven nemen wij over van Zorgkaart Nederland en van 5-sterrenspecialist. Wij zorgen ervoor dat de reviews die wij weergeven echt en niet beledigend zijn en dat alle reviews over Nationale Apotheek, zowel positieve als negatieve, eerlijk en transparant worden weergegeven. Op de website van Zorgkaart Nederland en van 5-sterrenspecialist kun je lezen hoe zij omgaan met reviews.

Dat reviews ‘echt’ zijn betekent dat deze geplaatst zijn door mensen die van onze producten, diensten en service gebruik hebben gemaakt en dus een daadwerkelijke klantervaring hebben. De controle vindt plaats aan de hand van de e-mailadressen. Bij 5-sterrenspecialist worden alleen klanten uitgenodigd een review te plaatsen. Valse reviews en nepnieuws worden door ons gemeden. Reviewers worden door ons nooit beloond of betaald voor een review. En verder plaatsen wij nooit zelf reviews over Nationale Apotheek. Voor likes geldt hetzelfde als wij hiervoor over reviews hebben vermeld.

Als je denkt dat een review vals is laat het ons dan weten op info@nationale-apotheek.nl.