Medicijnen bezorgen

We geven je graag wat meer informatie over medicijnen bezorgen bij jou thuis.
textintroductionright

Jouw medicijnen altijd gratis thuisbezorgd

PostNL is de grootste partner waarmee we medicijnen bezorgen.

Medicijnen bezorgen via PostNL

PostNL is de grootste partner waarmee we medicijnen bezorgen. Over het algemeen worden de meeste medicijnen bezorgd via een brievenbuspakket. Via de bezorgvoorkeuren die je aangeeft in de Nationale Apotheek-app, weten wij of jij jouw medicatie in de brievenbus wilt ontvangen.

Let op: geef ons het juiste e-mailadres door 
Via het e-mailadres dat van jou bekend is bij Nationale Apotheek ontvang je meer informatie over de bezorging van jouw (brievenbus)pakket. Je krijgt vanuit PostNL of Fiege bericht over de dag en tijd van jouw bezorging. Controleer en wijzig jouw e-mailadres in de Nationale Apotheek-app.    

Bezorgopties via PostNL

Brievenbusbezorging

Bezorgen bij de buren

Ophalen bij een PostNL-punt

Koeltransport via Fiege

Gekoelde medicatie wordt via een andere bezorgpartner gratis bij je thuisbezorgd. Bij de bezorging van medicatie zoals insuline is het belangrijk dat deze koel blijft. Je medicijnen worden gekoeld op de juiste temperatuur en blijven bij ons in de koeling staan tot het moment dat ze worden opgehaald door de bezorgdienst. De bezorgdienst is gespecialiseerd in koeltransport waardoor jouw medicijnen gekoeld bij jou aan de deur worden geleverd.  

Bestel jij gekoelde medicatie bij Nationale Apotheek? Dan doorloop je een aantal stappen: 

  1. Je bestelt je medicijnen via je (huis)arts, e-mail of de Nationale Apotheek-app.  

  2. Je ontvangt van ons een bevestiging van jouw recept en we gaan voor je aan de slag.  

  3. Vanuit onze bezorgpartner Fiege ontvang je een uitnodiging om een bezorgafspraak in te plannen. 

  4. Tot 17:00 uur kun je een bezorgafspraak inplannen voor de volgende dag.

Spoedmedicatie via de koeriersdienst

In speciale gevallen is het mogelijk om medicijnen te leveren met spoed. Spoedmedicatie kan alleen door jouw (huis)arts worden aangevraagd, gewoon via het recept. Onze apotheker bepaalt vervolgens, in overleg met de (huis)arts, of de medicijnen dezelfde werkdag nog bezorgd moeten worden. Wanneer een spoedaanvraag is goedgekeurd, kunnen wij medicijnen bezorgen binnen 4 uur (met uitzondering van de Waddeneilanden). Spoedbezorgingen worden gratis via een koeriersdienst geleverd. Wij bellen je om een bezorgafspraak te maken. Vragen over jouw spoedlevering? Neem gerust contact op met ons apothekersteam.

Neem contact op