Medicijnen bestellen, wijzigen of herhalen

Bepaal zelf hoe je jouw medicijnen regelt

Wij zijn er voor al jouw geneesmiddelen.

Via je arts
Via je arts

Vraag jouw arts de recepten digitaal naar ons te sturen. Kijk in de app of op onze website bij contact voor de gegevens die jouw voorschrijver hiervoor nodig heeft. Dan hoef je verder niets te doen.

Naar contact

Via onze app
Via onze app

Upload een foto van het recept in de Nationale Apotheek-app. Als je geen recept hebt, vul dan de gegevens van het recept of de wijziging in en geef vervolgens jouw verzendvoorkeuren door aan de voorschrijver. Wij zullen dan het recept voor je aanvragen.

Ontdek de app

Via e-mail
Via e-mail

Stuur een foto van het recept (of het etiket op de verpakking) en vertel ons in de mail over de eventuele bijzonderheden. Geef ook jouw verzendvoorkeuren door.

medicatie@nationale-apotheek.nl
of voor stoppen met roken: smr@nationale-apotheek.nl

Via de telefoon
Via de telefoon

We zijn een online apotheek, maar we zijn nog steeds dichtbij. Een herhaling van je medicijnen? Dat kan via de app, maar je mag ons ook bellen. Dan regelen we het samen aan de telefoon.

Naar contact

Goed om te weten

Stuur het origineel per post naar ons toe. Via ons antwoordnummer kan dat gratis

Antwoordnummer 14049, 5126 ZS Gilze

Antwoordnummer 14049, 5126 ZS Gilze

Wij houden je op de hoogte van de bezorging

We snappen dat je niet onnodig thuis gaat zitten wachten als je medicijnen niet door de brievenbus passen en/of mogen. Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, is vóór de volgende werkdag verstuurd*. Meestal heb je je medicijnen de dag daarop in huis. Zodra je bestelling onderweg is, en jouw e-mailadres is bekend bij ons, ontvang je van PostNL een e-mail. Via de PostNL-app kun je je bestelling volgen.

*Afhankelijk van de beschikbaarheid van de medicatie.

Voor 17.00 uur besteld, de volgende werkdag verzonden

PostNL bezorgt van dinsdag t/m zaterdag voor ons via de brievenbus, als dat van jou mag en het past. Pakketten kun je volgen via track & trace in de PostNL-app. De bezorger rijdt maandag t/m zaterdag.

Bij spoed - jouw arts geeft dit op het recept aan en onze apotheker beoordeelt dit verzoek - leveren we je medicijnen binnen 4 uur bij je af. Overal in Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden).

Goed om te weten

Wij leveren alle receptplichtige geneesmiddelen, dus bijvoorbeeld ook medicijnrollen, spoedmedicatie en medicijnen die altijd gekoeld moeten worden

Hier hebben wij speciaal transport voor

Hier hebben wij speciaal transport voor

Sta je nog niet ingeschreven bij Nationale Apotheek?

Maak het jezelf makkelijk. Probeer onze service eens. Helemaal vrijblijvend: je zit nergens aan vast en het kost je niets.

Download de appDaarom Nationale Apotheek