Marwa Rasul

Als apotheker bij Nationale Apotheek, heeft Marwa een uitgebreid takenpakket. Samen met Rutger en de teamleiders sturen ze een groot team van apothekersassistenten en klantadviseurs aan.

"Voor een gezonde dosis zorg staan wij voor jou klaar, van een afstandje maar toch betrouwbaar dichtbij."

apothekersassistenten online apotheek

Van grote apothekenketens tot zelfstandige apotheken, Marwa heeft ervaring in het leidinggeven van diverse teams. Op zoek naar een nieuwe uitdaging, kwam ze bij Nationale Apotheek terecht. Hier kan ze haar focus op kwalitatief goede farmaceutische zorg combineren met het bijdragen aan innovatieve processen en het delen van kennis.

“Het doel is om te blijven ontwikkelen als online apotheek. We willen betrouwbaar, makkelijk en veilig zijn en voorzien in alle medische behoeften van klanten met een hoog niveau van klanttevredenheid.”

online medicijnen bestellen via nationale apotheek

Als apotheker bij Nationale Apotheek, heeft Marwa een uitgebreid takenpakket. Samen met Rutger, Nathalie en de teamleiders stuurt ze een groot team van apothekersassistenten en klantadviseurs aan. Recepten worden door middel van medicatiebewaking zorgvuldig gecontroleerd voordat medicijnen de deur uit gaan. Van implementeren van nieuwe werkwijzen tot het digitaliseren van processen, geen dag is hetzelfde.

Ze neemt graag de uitdaging aan om te blijven innoveren en efficiënter te werken, kwalitatief goede zorg te blijven leveren, communicatie aan te scherpen en te leren van elkaar. Met een geduldige houding en luisterend oor staat ze klaar voor het team van apothekersassistenten en klantadviseurs.

Voor de toekomst speelt het team in op ontwikkelingen als digitalisering om steeds beter en makkelijker contact te leggen met klanten. De tijd nemen voor klanten op de manier waar zij behoefte aan hebben en tegelijkertijd de kwaliteit van onze farmaceutische zorg hoog houden is hierbij de focus.

“We willen graag blijven groeien, de kwaliteit hoog houden en de juiste zorg op maat leveren.”