Rutger Broosus

rutger broosus - beherend apotheker bij nationale apotheek

"Ik ben dagelijks aanwezig en goed bereikbaar voor jou"

beherend apotheker rutger aan het werk bij nationale apotheek

Rutger heeft Farmacie gestudeerd aan de Universiteit van Utrecht. Na ervaring te hebben opgedaan in openbare apotheken en het afronden van een onderzoekstage bij National Measurement Institute in Sydney is hij begonnen als apotheker bij Appo Roosendaal. Vanuit Appo is hij doorgegroeid tot beherend apotheker bij Nationale Apotheek. Hij heeft hierbij gekozen voor een dynamische, uitdagende en vooruitstrevende baan.

Zoals bij elke apotheek ligt de grootste focus op het leveren van kwalitatief goede farmaceutische zorg. Rutger geeft aan hoe kwaliteit en kwantiteit voor hem samengaan: zoveel mogelijk mensen helpen met een zo'n goed mogelijke zorgverlening. Dit vraagt een innovatieve blik op de farmaceutische zorg die we leveren en we blijven hierin steeds ontwikkelen.

"Onze missie: optimaal toegankelijk, professioneel en innovatief zijn"

nationale apotheek team

Binnen zijn farmaceutische zorgfunctie, draagt Rutger bij aan de ontwikkeling van Nationale Apotheek op diverse vlakken. Hij is het meest trots op de steeds groeiende klanttevredenheid en medewerkerstevredenheid binnen het bedrijf. Klanten die tevreden zijn met de zorg die we leveren en tegelijkertijd zorgen dat het team van medewerkers met plezier naar hun werk gaat.

Voor de toekomst hoopt hij te blijven ontwikkelen, zodat Nationale Apotheek op afstand toch heel dichtbij is voor de mensen die dit nodig hebben. Rutger en zijn team luisteren graag naar klanten, denken mee, blijven innoveren en bewaken ten alle tijden de kwaliteit van de zorg die ze leveren.

"Ook al zijn we op afstand, we zorgen dat we zo dichtbij zijn, dat mensen thuis farmaceutische zorg kunnen krijgen. Daar blijven we steeds in ontwikkelen. Ik denk dat dit een hele mooie manier is van farmaceutische zorg leveren voor degene die daar behoefte aan heeft."