Welkom bij Nationale Apotheek

Zo bestel je jouw medicijn

Voor 17.00 uur besteld, is de volgende werkdag verzonden. Vraag jouw arts de recepten digitaal naar ons te sturen. Kijk op www.nationale-apotheek.nl/contact voor de gegevens die jouw voorschrijver hiervoor nodig heeft. Dan hoef je verder niets te doen.

Heb je het recept meegekregen of heb je nog een herhaling op je recept? Kies de manier die bij jou past: via de app, per mail of telefonisch.

Over medicijnen bestellen

Regel je medicijnen via een app

Medicijnen gebruiken wordt makkelijker met de Nationale Apotheek-app. Bestellen, laten bezorgen, wijzigen, herhalen, persoonlijk advies, alles kan vanuit je broekzak. Jij hebt altijd overzicht van de medicijnen die je (hebt) gebruikt. En die van jouw kinderen, ouders of iemand anders die je verzorgt. Ideaal om snel te herhalen of bij een bezoek aan een medisch specialist of ziekenhuisopname.

Ontdek de app

Goed om te weten

Voor jouw veiligheid: geef wijzigingen altijd aan ons door

Alleen dan kunnen wij jouw medicijnen goed bewaken

Alleen dan kunnen wij jouw medicijnen goed bewaken

Over jouw privacy en veiligheid

Alles wat je ons vertelt is compleet vertrouwelijk. Wij zijn zorgprofessionals en hebben een beroepsgeheim. Om jouw medicijnen goed te bewaken moeten we jouw medische gegevens kunnen bekijken. Dat doen wij via het Landelijk Schakelpunt (LSP). Het is van belang dat je ons hiervoor toestemming geeft. Wil je dat niet? Vraag dan voor je eigen veiligheid je andere apotheek een actueel medicatieoverzicht naar ons te mailen of mail zelf een overzicht van medicatie die je (hebt) gebruikt naar medicatie@nationale-apotheek.nl.

Via het LSP maken wij de gegevens die wij van jou hebben ook beschikbaar voor andere zorgverleners die hiervoor jouw toestemming hebben gekregen. Wij dragen medicatiegegevens alleen volgens een strikt protocol over via het LSP. Lees onze privacyverklaring.

Goed om te weten

Bezoek aan een specialist of opname in het ziekenhuis? Jouw actuele medicatieoverzicht zit gewoon in je broekzak

Kijk in de app bij medicatie

Kijk in de app bij medicatie

Contact met Nationale Apotheek

Bij het overzicht met veelgestelde vragen vind je veel antwoorden over onze dienstverlening. Heb je vragen over je medicijnen? Of behoefte aan een persoonlijk gesprek over jouw medicijnen? Wij zijn er voor je.

Naar onze contactgegevens

Niet thuisblijven voor de bezorger?

Wij bezorgen gratis. Bij voorkeur via de brievenbus, zodat je er niet voor thuis hoeft te blijven. Geef ons via de Nationale Apotheek-app of per e-mail toestemming voor brievenbuslevering. Past het niet door de brievenbus, dan is het handig als je er bent als de pakketbezorger komt. Volg in de PostNL-app hoe laat je de bezorger met jouw pakket kunt verwachten.