Voor zorgprofessionals: Stoppen met roken

Wij leveren alle stoppen met roken-medicatie en nicotinevervangers.
textintroductionright

Onze voorschrijfgegevens

Decigatan is een stoppen met roken-medicijn dat al jarenlang bewezen effectief ingezet wordt bij rookverslavingen.

Decigatan exclusief verkrijgbaar bij Nationale Apotheek

Decigatan is een stoppen met roken-medicijn dat al jarenlang bewezen effectief ingezet wordt bij rookverslavingen. Het vermindert de gevoeligheid voor nicotine in de hersenen, waardoor het verlangen naar nicotine afneemt. Ook zorgt deze stoppen met roken-medicatie voor vermindering van ontwenningsverschijnselen. De behandeling duurt slechts 25 dagen. Decigatan is exclusief verkrijgbaar bij Nationale Apotheek. 

Maak een receptkoppeling
Om patiënten aan te moedigen om te stoppen met roken, hebben we een toolkit met ondersteunende materialen ontwikkeld.

Gratis stoppen met roken-toolkit

Om patiënten aan te moedigen om te stoppen met roken, hebben we een toolkit met ondersteunende materialen ontwikkeld. Zorgprofessionals bestellen deze stoppen met roken-toolkit gratis voor in de praktijk. Vul het formulier in en de toolkit wordt zo snel mogelijk naar je opgestuurd. 

Toolkit aanvragen
Onze stoppen met roken-keuzehulp helpt je bij het bepalen van de behandeling voor jouw patiënt.

Stoppen met roken-keuzehulp

Onze stoppen met roken-keuzehulp helpt je bij het bepalen van de behandeling voor jouw patiënt. Welke middelen ga je voorschrijven en in welke dosering? Het stroomschema is gebaseerd op de NHG-richtlijnen en helpt bij het bepalen van de juiste behandeling en dosering voor stoppen met roken-medicatie en nicotinevervangers.  

Download de SMR-keuzehulp
Met ons initiatief ‘De Rookvrije Huisartsenpraktijk’ ondersteunen we huisartsen bij het motiveren en begeleiden van patiënten om te stoppen met roken.

De Rookvrije Huisartsenpraktijk

Moedig jij jouw patiënten aan om te stoppen met roken? Welke begeleiding krijgen patiënten bij jouw praktijk? Of weet jij naar wie je jouw patiënten kunt doorverwijzen voor hulp bij het stoppen? Met ons initiatief ‘De Rookvrije Huisartsenpraktijk’ ondersteunen we huisartsen bij het motiveren en begeleiden van patiënten om te stoppen met roken. Gratis promotiemateriaal, persoonlijk advies en samenwerkingen met stoppen met roken-coaches. Bekijk hoe Nationale Apotheek jouw praktijk kan ondersteunen.  

De Rookvrije Huisartsenpraktijk
textintroductionright

Goed om te weten

Je kunt de begeleiding ook gerust overlaten aan gekwalificeerde coaches