Voordelen van Nationale Apotheek

Als online apotheek zijn wij er voor jou. Waar en wanneer het jou uitkomt.

Ontdek de voordelen van Nationale Apotheek

Persoonlijk advies

Ook al werken we op afstand, we staan toch dichtbij. Doordat onze (farmaceutische) klantadviseurs zich niet bezighouden met het bereiden en verpakken van medicatie aan de balie, hebben we alle tijd en aandacht voor jou.

Herhaalservice

Met de herhaalservice krijg je automatisch een nieuwe voorraad medicijnen thuisbezorgd. Herhaalrecepten vragen we op bij jouw huisarts. Zet de herhaalservice makkelijk aan via de Nationale Apotheek-app.

Controle over je medicijnen

Via de Nationale Apotheek-app heb jij op ieder moment van de dag jouw medicatieoverzicht bij de hand. Bestel, wijzig en herhaal jouw medicijnen via onze app waar en wanneer het jou uitkomt.

Veilig medicijngebruik

Wij controleren zorgvuldig of een medicijn veilig te gebruiken is voor jou. Indien nodig overleggen we met je huisarts. Voor meer informatie over jouw medicijnen kun je altijd bij ons terecht.

Privacy

Regel jouw medicijnen vanuit je vertrouwde omgeving. Neem contact met ons op zonder dat er iemand meeluistert. Wij nemen de tijd om al je vragen te beantwoorden en je te informeren over jouw medicijn.

Ruime openingstijden

Regel je medicijnen waar en wanneer jij wilt. Dit kan via de Nationale Apotheek-app. Binnen onze ruime openingstijden staan we voor je klaar via telefoon, e-mail en chat. Ook in de avond en op zaterdag zijn we geopend.

Gratis thuisbezorgd

Jouw medicijnen worden altijd gratis thuisbezorgd. Voor 17.00 uur besteld, is de volgende werkdag verzonden. Spoed? Wij kunnen binnen 4 uur leveren (met uitzondering van de Waddeneilanden).

Al ruim 70.000 Nederlanders kiezen voor het gemak van Nationale Apotheek.

Wij zorgen voor een goede medicatiebewaking, zodat je je medicijnen veilig kunt gebruiken.

Kies voor een veilig medicijngebruik

Wij zorgen voor een goede medicatiebewaking, zodat je je medicijnen veilig kunt gebruiken. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je allergisch bent voor een medicijn. Ook als je meerdere medicijnen gebruikt, kan er een wisselwerking ontstaan tussen verschillende middelen. Wij gaan graag met jou in gesprek hierover en geven je de juiste informatie over het gebruik van jouw medicijnen. Voor bepaalde risicogroepen voeren we jaarlijks medicatiebeoordelingen uit. Bijvoorbeeld als je 65 jaar of ouder bent en meer dan 5 soorten medicijnen gebruikt. Tijdens een medicatiebeoordeling bekijken we jouw persoonlijke situatie en hebben we het samen over jouw medicijngebruik en eventuele aanpassingen voor de toekomst.  

Voordelen van Nationale Apotheek

Inschrijven bij Nationale Apotheek. Zo werkt het:

  1. Download de Nationale Apotheek-app.

  2. Log in met je DigiD om een account aan te maken. Heb je nog geen DigiD? Vraag deze dan direct aan op de website van DigiD.

  3. Je ontvangt uiterlijk binnen één werkdag een uitnodiging per e-mail voor een intake. Met de intake krijgen we inzicht in jouw medicijngebruik. Kies zelf wanneer je gebeld wilt worden voor een persoonlijke intake. Of vul het online intakeformulier in.


Wil je liever geen app downloaden? Schrijf je dan in via de website.

Inschrijven
Met de Nationale Apotheek-app is medicijnen bestellen, wijzigen of herhalen snel geregeld.

De Nationale Apotheek-app

Met de Nationale Apotheek-app is medicijnen bestellen, wijzigen of herhalen snel geregeld. Je bestelt makkelijk medicijnen door een foto van het recept of het medicijndoosje te uploaden en wij gaan voor je aan de slag. Ook heb je in de app jouw medicatieoverzicht altijd bij de hand. Je bekijkt meteen alle informatie over jouw medicatie, zoals bijsluiters, instructievideo's en meer.

Ontdek de voordelen van de Nationale Apotheek-app

Medicatieoverzicht

Jouw medicatieoverzicht altijd bij de hand. Bekijk, bestel, wijzig en herhaal je medicijnen waar en wanneer het jou uitkomt.

Recepten uploaden

Bestel medicijnen door een foto van het recept of het etiket op het medicijndoosje te uploaden.

BijsluiterPlus

Bekijk de bijsluiters, instructievideo's en meer informatie over jouw medicijnen.

Herhaalservice

Zet de automatische herhaalservice makkelijk aan en uit in het medicatieoverzicht.

Machtigen

Laat je machtigen en regel medicijnen voor een ander.

Kind toevoegen

Regel de medicijnen voor je hele gezin via één app-account.

textintroductionright

Probeer het vrijblijvend