Wil jij gratis stoppen met roken?

samen met Nationale Apotheek

Mijn kuur bestellenZo regel je de vergoeding

Wil jij gratis stoppen met roken?

Stoppen met roken kan veel van jou vergen. Niet alleen veel inspanning, geduld en strijd tegen de ontwenningsverschijnselen. Je kunt ook veel geld kwijt zijn aan alle hulpmiddelen die je moeten helpen met stoppen. Doorgaans heeft de gemiddelde roker niet genoeg aan één stoppoging en vervalt hij/zij wel eens terug in oude gewoontes. Juist dan is het belangrijk om door te blijven zetten, want iedereen heeft wel eens een zwak moment. Dit houdt ook in dat je bij een volgende poging weer veel geld kwijt bent aan hulpmiddelen. Maar wist je dat gratis stoppen met roken ook mogelijk is? Dit kan als jij je stoppen met roken kuur bij Nationale Apotheek bestelt.

Lifestyle-man-sigaret-doorbreken

Hoe kun je gratis met roken stoppen?

Bij Nationale Apotheek is het mogelijk om gratis met roken te stoppen. Wij hebben namelijk afspraken gemaakt met alle zorgverzekeraars. Als jij aan de voorwaarden voldoet en jij je hulpmiddelen bij ons bestelt, dan hoeft dit je niets te kosten. De eerste voorwaarde, is dat jij je laat begeleiden door een huisarts, ondersteuner of coach. De andere voorwaarde, is dat jij niet eerder dit kalenderjaar een poging tot stoppen vergoed hebt gekregen. Als jij aan deze voorwaarden voldoet, dan kun je eenvoudig jouw hulpmiddelen bij ons aanvragen en kun je gratis met roken stoppen. Naast het bestellen van nicotine vervangende middelen, kun je via ons ook gratis je medicatie bestellen. Upload hiervoor een foto van het recept en wij regelen de rest.

Bij Nationale Apotheek is met roken stoppen gratis

Wil jij stoppen met roken? Heb je al meerdere pogingen gedaan en ben je hier al veel geld aan kwijt? Bij Nationale Apotheek is met roken stoppen gratis. De belangrijkste voorwaarde, is dat je het stoppen daadwerkelijk serieus neemt en je laat begeleiden. Vervolgens kun jij je hulpmiddelen en zelfs je medicatie op recept bij ons bestellen en krijg je alles vergoed. Je hoeft hier ook niet de deur voor uit, wij bezorgen alle hulpmiddelen bij jou thuis. Download onze app om gemakkelijk aan je stoppen met roken hulpmiddelen te komen of neem contact met ons op als je meer wilt weten.

Stop nu met roken, het is gratis

Kies voor stoppen met roken-medicatie volledig vergoed via Nationale Apotheek.
Heb je dit jaar al een stoppoging gehad? Of wil je geen begeleiding? Bestel dan nicotine vervangende middelen in onze shop.

Gratis kuur bestellenDe voorwaarden