Stoppen met roken voor huisartsen en professionals

Download het LAN-formulier

Onze voorschrijfgegevens

AGB-code: 02010916
E-mail (beveiligd): smr@nationale-apotheek.nl
Edi-mailadres lifeline: 500036345@lms.lifeline.nl
Edi-mailadres apro: apro0088@promedico-apro.nl
LSP Application-id: 10011234

Download het LAN-formulier

Download de SMR-keuzehulp

Bestel de gratis stoppen met roken-toolkit

Heb je behoefte aan ondersteunde materialen voor in de praktijk? Denk bijvoorbeeld aan lege verpakkingen van stoppen met roken-middelen. Vraag het unieke voorlichtingstoolkit aan. Zonder kosten of verplichtingen.

SMR-toolkit aanvragenNeem contact op
Bestel de gratis stoppen met roken-toolkit

Goed om te weten

Je kunt de begeleiding ook gerust overlaten aan gekwalificeerde coaches

Met begeleiding meer kans van slagen

Met begeleiding meer kans van slagen

De apotheek die stoppers steunt

Je patiënt kan via ons snel starten. Als we de aanvraag compleet hebben geldt: voor 17.00 uur aangevraagd, is de volgende werkdag verstuurd. Achter de schermen regelen we de vergoeding. Tijdens de stoppoging zijn wij er voor vragen en ondersteuning en helpen we de motivatie om te stoppen hoog te houden.

Kuur aanvragen via LAN-formulier

Decigatan exclusief verkrijgbaar bij Nationale Apotheek

Decigatan wordt al jarenlang bewezen effectief ingezet bij rookverslaving buiten Nederland. Het vermindert de gevoeligheid voor nicotine in de hersenen, waardoor het verlangen naar nicotine afneemt. Ook zorgt het voor vermindering van de ontwenningsverschijnselen. Een kuur duurt slechts 25 dagen. Als Decigatan gecombineerd wordt met gedragsbeleiding dan wordt de stoppoging één keer per kalenderjaar volledig vergoed.

Meer over Decigatan

Alle receptplichtige geneesmiddelen thuisbezorgd

Hebben jouw patiënten een druk leven? Of gaan ze liever niet graag langs bij de apotheek? Stuur je recepten door naar Nationale Apotheek. Wij bezorgen alle receptplichtige geneesmiddelen, dus ook medicijnrollen, spoedmedicatie en medicijnen die altijd gekoeld moeten worden gewoon thuis. Altijd kosteloos bezorgd. Overal in Nederland. Jij hebt er geen extra werk aan, terwijl het jouw patiënt tijd scheelt.

Meer over recepten insturen