• voor 17.00 uur besteld, volgende werkdag verzonden
  • gratis thuisbezorgd
  • via app bestellen
  • erkende openbare apotheek
  • voorkeursapotheek van VGZ en Zilveren Kruis

Welkom bij Nationale Apotheek

Zo bestel je jouw medicijn

Voor 17.00 uur besteld, is de volgende werkdag verzonden. Vraag jouw arts de recepten digitaal naar ons te sturen. Kijk in de Nationale Apotheek-app voor de gegevens die jouw voorschrijver hiervoor nodig heeft. Dan hoef je verder niets te doen.

Heb je een nieuw recept meegekregen? Upload een foto van het recept in de app. Gaat het om een herhaling van je medicijn? Via het medicatieoverzicht in de app vraag je de herhaling snel aan.

Zo werkt het

Niet thuis blijven voor de bezorger?

Wij bezorgen gratis. Bij voorkeur via de brievenbus, zodat je er niet voor thuis hoeft te blijven. Geef ons daarom via de Nationale Apotheek-app toestemming voor brievenbuslevering.

Past het niet door de brievenbus, dan is het handig als je er bent als de pakketbezorger komt. Volg in de PostNL-app hoe laat je de bezorger met jouw pakket kunt verwachten.

Goed om te weten

Voor jouw veiligheid: geef wijzigingen altijd aan ons door

Alleen dan kunnen wij jouw medicijnen goed bewaken

Alleen dan kunnen wij jouw medicijnen goed bewaken

Regel ook de medicatie van je kinderen, ouders of andere naasten via de app

We kunnen ook de medicijnen voor jouw gezinsleden, ouders en/of naasten leveren. Voeg in je profiel in de app je kinderen toe. Wil je ook de medicijnen van je partner beheren? Vraag je partner om zelf een account in de app aan te maken en jou te machtigen via toegang delen. Bovenin je profiel kun je switchen tussen de verschillende profielen.

Over medicijnbeheer via de app
Regel ook de medicatie van je kinderen, ouders of andere naasten via de app

Over jouw privacy en veiligheid

Alles wat je ons vertelt is compleet vertrouwelijk. Wij zijn zorgprofessionals en hebben een beroepsgeheim. Om jouw medicijnen goed te bewaken moeten we jouw medische gegevens kunnen bekijken. Dat doen wij via het Landelijk Schakelpunt (LSP). Het is van belang dat je ons hiervoor toestemming geeft. Wil je dat niet? Vraag dan voor je eigen veiligheid je andere apotheek een actueel medicatieoverzicht naar ons te mailen of mail zelf een overzicht van medicatie die je (hebt) gebruikt naar medicatie@nationale-apotheek.nl.

Via het LSP maken wij de gegevens die wij van jou hebben ook beschikbaar voor andere zorgverleners die hiervoor jouw toestemming hebben gekregen. Wij dragen medicatiegegevens alleen volgens een strikt protocol over via het LSP. Lees onze privacyverklaring.

Goed om te weten

Bezoek aan een specialist of opname in het ziekenhuis? Jouw actuele medicatieoverzicht zit gewoon in je broekzak

Kijk in de app bij medicatie

Kijk in de app bij medicatie

Contact met Nationale Apotheek

Bij het overzicht met veelgestelde vragen vind je veel antwoorden over onze dienstverlening. Heb je vragen over je medicijnen? Of behoefte aan een persoonlijk gesprek over jouw medicijnen? Wij zijn er voor je.

Naar onze contactgegevens