Welkom bij De Nationale Apotheek

Leuk dat wij jouw apotheek mogen zijn. Reken maar dat wij vanaf nu ons best voor jou gaan doen het je makkelijk te maken. Lees hier over onze werkwijze en wat je van ons kunt verwachten.

Zo bestel je jouw medicijn

Voor 16.00 uur besteld, is de volgende werkdag verzonden. Vraag jouw arts de recepten digitaal naar ons te sturen. Kijk in De Nationale Apotheek-app voor de gegevens die jouw voorschrijver hiervoor nodig heeft. Dan hoef je verder niets te doen.

Heb je een nieuw recept meegekregen? Upload een foto van het recept in de app. Vergeet niet het origineel naar ons te sturen. Gaat het om een herhaling van je medicijn? Via het medicatieoverzicht in de app vraag je de herhaling snel aan.

Niet thuis blijven voor de bezorger?

Wij bezorgen kosteloos. Bij voorkeur via de brievenbus, zodat je er niet voor thuis hoeft te blijven. Geef ons daarom via De Nationale Apotheek-app toestemming voor brievenbuslevering.

Past het niet door de brievenbus, dan is het handig als je er bent als de pakketbezorger komt. Als we jouw e-mailadres hebben, ontvang je bericht zodat je weet hoe laat je de bezorger met jouw pakket kunt verwachten.

Goed om te weten

Voor jouw veiligheid: geef wijzigingen altijd aan ons door

Alleen dan kunnen wij jouw medicijnen goed bewaken

Alleen dan kunnen wij jouw medicijnen goed bewaken

Regel ook de medicatie van je kinderen, ouders of andere naasten via de app

We kunnen ook de medicatie voor jouw gezinsleden, ouders en/of naasten leveren. Via account delen in de app kun je ze voor hen beheren. Schrijf ze snel in via De Nationale Apotheek-app. Per gezinslid is een eigen e-mailadres nodig.

Over medicijnbeheer via de app
Regel ook de medicatie van je kinderen, ouders of andere naasten via de app

Over jouw privacy en veiligheid

Alles wat je ons vertelt is compleet vertrouwelijk. Wij zijn zorgprofessionals en hebben een beroepsgeheim. Om jouw medicijnen goed te bewaken moeten we jouw medische gegevens kunnen bekijken. Dat doen wij via het Landelijk Schakelpunt (LSP). Het is van belang dat je ons hiervoor toestemming geeft. Wil je dat niet? Vraag dan voor je eigen veiligheid je andere apotheek een actueel medicatieoverzicht naar ons te mailen of mail zelf een overzicht van medicatie die je (hebt) gebruikt naar medicatie@nationale-apotheek.nl.

Via het LSP maken wij de gegevens die wij van jou hebben ook beschikbaar voor andere zorgverleners die hiervoor jouw toestemming hebben gekregen. Wij dragen medicatiegegevens alleen volgens een strikt protocol over via het LSP. Lees onze privacyverklaring.

Goed om te weten

Bezoek aan een specialist of opname in het ziekenhuis? Jouw actuele medicatieoverzicht zit gewoon in je broekzak

Kijk in de app bij medicatie

Kijk in de app bij medicatie

Contact met De Nationale Apotheek

Bij het overzicht met veelgestelde vragen vind je veel antwoorden over onze dienstverlening. Heb je vragen over je medicatie? Of behoefte aan een persoonlijk gesprek over jouw medicijnen? Wij zijn er voor je.

Naar onze contactgegevens