04-01-2024

Samen stoppen

Over 4 dagen begint Stoptober, hét Nationale Stopmoment voor rokers met als doel om voor altijd te stoppen met roken. Meedoen is één van de beste beslissingen die je kunt nemen. Ben jij er klaar voor? Heb jij je kuur al bij Nationale Apotheek besteld en alles in huis om jouw stoppoging tot een succes te maken? Nee? Aanmelden kan nog steeds, maar dan moet je nu wel in actie komen. Als wij de informatie voor 17.00 uur compleet hebben, verzenden wij je bestelling de volgende werkdag. Dus… Wandel langs je huisarts om zowel het coachingstraject als je ondersteunende middelen te bespreken. Doe mee!

Diensten |

Ondersteunende middelen

Ben jij het roken stiekem ook helemaal zat en grijp jij dit jaar je kans om voor altijd te stoppen? Nationale Apotheek is ervan overtuigd dat iedereen kan stoppen met roken en daar maken we ons graag hard voor. Nationale Apotheek is de enige apotheek die alle stoppen met roken medicatie levert. Nicotinevervangers (pleisters, zuigtabletten of kauwgum), maar ook receptgeneesmiddelen die bupropion, nortriptyline en cytisine bevatten. Effectieve middelen om jouw stoppoging te laten slagen.

Jouw stoptobermaand zal misschien pittig worden, maar Nationale Apotheek ondersteunt stoppers. Ook op mentaal vlak. Heb je een moeilijk moment? Bel of chat dan met ons. Wij zorgen dat je gemotiveerd blijft.

Wil je stoppen met roken?

Wil jij je last minute nog bij ons aanmelden voor een stoppen-met-roken-kuur? Dat kan hier. Of lees eerst nog even hoe Nationale Apotheek jou ondersteunt bij je stoppoging. Wij zijn er voor jou als je stopt!

Ook interessant voor jou

Diensten
Avatar

Dé apotheek die stoppers steunt

Nu de zomervakantie voorbij is, gaan we langzaamaan richting de herfst. En dus ook richting de maand oktober, in 2014 bestempeld als ‘Stoptober’. Hét Nationale Stopmoment voor rokers, met als doel om voor altijd te stoppen. Maar waarom wachten tot oktober? Als arts juigt je het vast toe als een patiënt vandaag al zijn laatste sigaret dooft. Hoe eerder hoe beter!

App
Avatar

Apotheek in je broekzak

Bestel jij vaak spullen online en laat je het thuisbezorgen? Hartstikke makkelijk, toch? Dat kan ook met je medicijnen. Hoef je niet meer de deur uit om vervolgens in een dikke rij van zieke mensen aan te sluiten bij de apotheek. Dat kan sneller en relaxter.