Met een gerust hart op reis

Met je vaccin en je medicatie van Nationale Apotheek ga je nét een beetje veiliger op reis

Voor jou geen lange wachttijden bij de GGD en apotheek

Ga je op reis en schrijft je arts een geneesmiddel voor om je te behandelen of om een (tropische) ziekte te voorkomen? Nationale Apotheek levert je medicatie gratis thuis.

Zo makkelijk kan het zijn

Binnen 1 minuut geregeld

Jouw arts stuurt het recept naar Nationale Apotheek en wij verwerken de aanvraag.

Afgestemd met je arts

Wij controleren jouw aanvraag, bewaken jouw veiligheid en overleggen zo nodig met je arts.

Altijd persoonlijk advies

Krijg je het medicijn voor het eerst? Dan bellen we je om het gebruik door te spreken en je vragen te beantwoorden.

Gratis thuisbezorgd

Voor 17.00 uur besteld, is de volgende werkdag verzonden. Spoed? Wij leveren binnen 4 uur (m.u.v. Wadden).

Makkelijk herhalen

Via de app of met de automatische herhaalservice is een nieuwe voorraad zo geregeld.

Een bewuste keuze

Juist omdat wij een online apotheek zijn, hebben we meer tijd en echte aandacht voor jou.

Al 35.000 Nederlanders kiezen voor het gemak van Nationale Apotheek

Je regelt alles online. Waarom dan niet al je medicijnen?

Waarom zou je de rij gaan staan om je medicijnen op te halen? Bestel je medicijnen gewoon online, zoals je ook je boodschappen bestelt en laat bezorgen. Ook voor al je andere mediatie kun je bij Nationale Apotheek terecht. Ga voor gemak en ontvang je medicatie gewoon gratis thuis. Ervaar het gemak van online met de persoonlijke aandacht van een echte apotheek

Veelgestelde vragen

Medicijnen zonder gedoe

Medicijnen zonder gedoe

Ja hoor, dat vinden we leuk. Meld je aan via dit formulier. Ben je meer van het bellen? Maak dan meteen een kennismakingsafspraak zodat we alles telefonisch met je regelen.

Dat kan heel makkelijk via de Nationale Apotheek-app. Via toegang delen hebt alle medicijnen van jou en de naasten voor wie je zorgt in één app.

Ontdek hoe het werkt

Nationale Apotheek bezorgt in heel Nederland. Bij spoedmedicatie binnen 4 uur, met uitzondering van de Waddeneilanden. Altijd kosteloos.

Je maakt een account aan in de Nationale Apotheek-app en vraagt je arts je recepten voortaan digitaal naar Nationale Apotheek te sturen. Heb je een recept op papier gekregen? Upload het in de app of mail het ons. Wij versturen jouw medicatie de volgende werkdag. Via de PostNL-app weet je wanneer je de bezorger kunt verwachten. Spoedmedicatie leveren we op werkdagen binnen 4 uur (Waddeneilanden in overleg).

Stuur het originele recept wel nog even naar ons: Nationale Apotheek, Antwoordnummer 14049, 5126 ZS Gilze (postzegel niet nodig).

Je kunt Nationale Apotheek vertrouwen. Zorgverzekeraars doen dat ook. Wij zijn zelfs de voorkeursapotheek van VGZ en Zilveren Kruis. Wij werken net als een traditionele apotheek bij jou om de hoek, maar dan modern. Online, als je wilt via een app. Lekker makkelijk. Niet voor niets kiezen 35.000 mensen al voor Nationale Apotheek.

Je stapt niet per se over. Je kunt tegelijkertijd bij meerdere apotheken ingeschreven staan. Vertel jouw voorschrijver dat Nationale Apotheek jouw medicijnen levert. Dan stuurt hij de recepten rechtstreeks naar ons en heb jij er geen omkijken naar.

Download de app en ervaar het gemak

Met de Nationale Apotheek-app is medicijnen bestellen, wijzigen, herhalen of stoppen in een paar tikken in de app geregeld. Voor jou, maar ook voor je kinderen, ouders of iemand anders voor wie je zorgt. Je hebt je actuele medicatieoverzicht altijd bij je. Handig voor op reis of bij een doktersbezoek.

Download de appIk wil meer weten
Download de app en ervaar het gemak