Stoppen met roken apotheek

samen met Nationale Apotheek

Mijn kuur bestellenZo regel je de vergoeding

Ga voor stoppen met roken naar de stoppen-met-roken apotheek

Heb jij als roker wel eens een stoppoging gedaan? Dan heb je ervaren hoe moeilijk het is om te stoppen en de verleidingen van een sigaret te weerstaan. Voor veel verstokte rokers geldt, dat zij hulp nodig hebben. Roken is een hardnekkige verslaving, waarbij je tijdens een stoppoging zowel fysieke als mentale klachten kunt ervaren. Hulp kan begeleiding zijn van een arts of een coach, maar ook nicotinevervangende middelen of medicatie. Doorgaans komen niet alle hulpmiddelen voor 100% vergoeding in aanmerking. Nationale Apotheek is een stoppen met roken apotheek, waar je wel een volledige vergoeding krijgt.

Lifestyle-man-sigaret-doorbreken

Een apotheek die stoppen met roken stimuleert


Je kunt in aanmerking komen voor 100% vergoeding van nicotinevervangende middelen, als je deze middelen bij Nationale Apotheek bestelt. Dit komt omdat wij afspraken hebben gemaakt met de zorgverzekeraars. Wij zijn daarom dé apotheek die stoppen met roken stimuleert. Wel stellen de zorgverzekeraars enkele voorwaarden. Bijvoorbeeld dat vergoeding eenmaal per kalenderjaar mogelijk is en jij je laat begeleiden door de huisarts of een coach. Dit mag overigens ook een online coach of stoppen met roken programma zijn. Je krijgt dan volledige vergoeding van nicotinevervangende middelen, zoals nicotinepleisters, nicotinekauwgom en/of een spray. Heb je al eens een stoppoging ondernomen en schrijft de arts je medicatie voor? Stuur ons het recept en ook je medicatie wordt volledig vergoed. 


Zoek je stoppen met roken hulp? De apotheek waar je moet zijn is Nationale Apotheek


Zoek je stoppen met roken hulp? De apotheek die de beste ondersteuning geeft, is Nationale Apotheek. Voor alle rokers die willen stoppen met roken, hebben wij met de zorgverzekeraars afspraken gemaakt over volledige vergoeding van hulpmiddelen en medicatie. Wij zijn ook een gemakkelijk te bereiken apotheek. Download onze app, upload je recept en bestel jouw medicatie. Naast stoppen met roken-kuur, kun je via de app ook al jouw andere medicatie bestellen.


Stop nu met roken, het is gratis

Kies voor stoppen met roken-medicatie volledig vergoed via Nationale Apotheek.
Heb je dit jaar al een stoppoging gehad? Of wil je geen begeleiding? Bestel dan nicotine vervangende middelen in onze shop.

Gratis kuur bestellenDe voorwaarden