Kosteloos stoppen met roken

samen met Nationale Apotheek

Mijn kuur bestellenZo regel je de vergoeding

Hoe kun jij kosteloos stoppen met roken?

Ben jij een roker en heb je de wens om te stoppen met roken? De mentale wil om te stoppen met roken kan dan wel groot zijn, je lichaam reageert anders. Ongetwijfeld heb je dit al meerdere keren ervaren. Je stopt vol goede moed, maar al snel val je terug in je oude gewoontes. Stoppen met roken is ontzettend moeilijk voor rokers en daarom wordt roken terecht als een verslaving behandeld. Toch is het belangrijk om niet op te geven, ook al krijg je meerdere malen een terugval. Met de juiste begeleiding, hulpmiddelen of medicatie is kosteloos stoppen met roken mogelijk.

Lifestyle-man-sigaret-doorbreken

Hoe kun je kosteloos met roken stoppen?


Als jij wilt stoppen met roken, dan hoef je er niet alleen voor te staan. Sterker nog, de zorgverzekeraars stimuleren dit, zodat ook voor jou kosteloos met roken stoppen mogelijk is. Om kosteloos met roken te stoppen, zijn er wel enkele voorwaarden. Zo vergoedt de zorgverzekeraar 1 stoppoging per kalenderjaar. Begeleiding door een arts of coach is dan noodzakelijk. Die begeleiding mag je overigens zelf kiezen. Dit kan ook een groepstraining zijn of online begeleiding. Heb jij tijdens je stoppoging nicotinevervangende middelen nodig? Die worden niet altijd (volledig) vergoed. Omdat Nationale Apotheek afspraken heeft met alle zorgverzekeraars, kun je bij ons nicotinevervangende middelen bestellen die 100% vergoed worden. Ook medicatie op recept voor stoppen met roken, is bij ons verkrijgbaar.


Met roken stoppen kan kosteloos bij Nationale Apotheek


Wanneer je wilt stoppen met roken, weet dan dat Nationale Apotheek achter je staat. Wij vinden stoppen met roken erg belangrijk en dit is ook de reden dat wij afspraken gemaakt hebben met zorgverzekeraars voor een 100% vergoeding. Vraag hiervoor begeleiding aan bij je huisarts of een online of offline coach en bestel je nicotinevervangende middelen bij ons. Dit kost je dus niets. Je kunt bij ons terecht voor diverse soorten middelen, zoals pleisters, kauwgom, zuigtabletten of een spray. Daarnaast kun je bij ons erg gemakkelijk alle medicijnen bestellen die je nodig hebt, ook als je deze via de huisarts voorgeschreven krijgt.


Stop nu met roken, het is gratis

Kies voor stoppen met roken-medicatie volledig vergoed via Nationale Apotheek.
Heb je dit jaar al een stoppoging gehad? Of wil je geen begeleiding? Bestel dan nicotine vervangende middelen in onze shop.

Gratis kuur bestellenDe voorwaarden