Regel jouw medicijnen wanneer jij wilt

Makkelijk, snel en simpel, zo werkt De Nationale Apotheek

Probeer het eens

Hou je van apps? Regel dan ook je medicijnen via een app

Met De Nationale Apotheek-app is medicijnen bestellen, wijzigen, herhalen of stoppen in een paar tikken in de app geregeld. Voor jou, maar ook voor je kinderen, ouders of iemand anders voor voor wie je zorgt. Je hebt je medicatieoverzicht altijd bij je. Handig voor op reis of bij een doktersbezoek.

Liever geen app? Zo kan het ook heel makkelijk

Mail ons

Met een mailtje naar vraag je je medicijnen of medicatieoverzicht bij ons aan. Een foto van het recept of etiket is vaak al voldoende. We leveren het waar en wanneer je wilt. Wijzigen of stoppen doe je ook zo.

Bel ons

Wil je jouw medicijnen liever telefonisch regelen? Kan! Laat ons jou terugbellen op een moment dat het jou goed uitkomt. Gaat het om een herhaling? Wij kunnen het recept voortaan bij jouw arts opvragen. Dan heb jij er geen omkijken meer naar.

Chat met ons

Heb je algemene vragen over je medicijnen of bijvoorbeeld de levering? Chat met ons via de rode knop rechtsonder.

Goed om te weten

Juist omdat wij een online apotheek zijn, hebben we meer tijd en echte aandacht voor jou

Wij vinden het leuk om jou beter te helpen

Wij vinden het leuk om jou beter te helpen

Daar is over nagedacht

De gratis extra diensten van De Nationale Apotheek

Automatische herhaalservice

Ontvang automatisch elke 3 maanden jouw maagzuurremmers, bloeddruk- of cholesterolverlagers, of andere herhaalmedicatie thuis.

Laat jouw pil gratis thuisbezorgen

Met de pil express is dat zo geregeld. Vaak ook nog eens goedkoper dankzij onze goede afspraken met zorgverzekeraars.

Ontvang jouw stoppen met roken-kuur gratis

Jouw nicotinevervangende middelen of stoppen met roken-medicatie volledig vergoed? Vraag jouw arts of coach het recept naar ons te sturen.

Je medicijnen al voorgesorteerd

Meerdere medicijnen of verschillende innamemomenten? Met de handige Baxter-zakjes per innamemoment haal je nooit meer je pillen door elkaar.

Apotheek in je broekzak

Regel al jouw medicatie via onze app. Upload je recepten, geef je bezorgvoorkeuren door en heb een compleet overzicht van al je medicatie.

Voor mantelzorgers en gezinnen

Regel makkelijk de medicijnen van je kinderen, ouders of andere naasten. En heb altijd een volledig en actueel overzicht. Handig!

Veelgestelde vragen

Medicijnen zonder gedoe

Medicijnen zonder gedoe

De Nationale Apotheek bezorgt in heel Nederland. Bij spoedmedicatie binnen 4 uur, met uitzondering van de Waddeneilanden). Altijd kosteloos.

Je schrijft je bij ons in en vraagt jouw arts je recepten voortaan digitaal naar De Nationale Apotheek te sturen. Heb je een recept op papier gekregen? Upload het in de app of mail het ons. Wij versturen jouw medicatie de volgende werkdag of bij spoedmedicatie op werkdagen binnen 4 uur.

Stuur het originele recept wel nog even naar ons: De Nationale Apotheek, Antwoordnummer 5019, 3600 XM Mijdrecht (postzegel niet nodig).

Je kunt De Nationale Apotheek vertrouwen. Zorgverzekeraars doen dat ook. Wij zijn zelfs voorkeursleverancier van VGZ en Zilveren Kruis voor online farmacie. Wij werken net als een traditionele apotheek bij jou om de hoek, maar dan modern. Online, als je wilt via een app. Lekker makkelijk. Niet voor niets kiezen 24.000 mensen al voor De Nationale Apotheek.

Ja, jouw gegevens zijn veilig bij ons. Lees in onze privacyverklaring welke gegevens wij van jou verzamelen en hoe we ze verwerken en bewaren.

Je stapt over omdat je niet meer in de rij bij de apotheek wilt wachten. Omdat je alles al online regelt en bestelt, dus nu ook je medicatie. En omdat je graag de regie neemt over je medicatie. Met jouw medicatieoverzicht in de app heb je alle informatie in je broekzak. Dus eigenlijk omdat je behoefte hebt aan een apotheek van nu.

Je stapt niet per se over. Je kunt tegelijkertijd bij meerdere apotheken ingeschreven staan. Vertel jouw voorschrijver dat De Nationale Apotheek jouw medicijnen levert. Dan stuurt hij de recepten rechtstreeks naar ons en heb jij er geen omkijken naar.

Mijn vraag staat hier niet bij