Stoppen met roken doe je niet alleen

Super dat je gaat stoppen. Wij zijn de apotheek die stoppers steunt dus je bent bij ons aan het juiste adres

Bestel jouw gratis stoppen met roken-kuur bij Nationale Apotheek

Nicotinevervangende middelen of stoppen met roken-pillen worden via de lokale apotheek vrijwel nooit volledig vergoed. Bij ons wel. Wij hebben voor stoppen met roken afspraken gemaakt met alle zorgverzekeraars (m.u.v. Eucare voor 2022). Je bespaart via ons zo’n €100 tot €230 euro, want dat kost een stoppoging. Plus natuurlijk je besparing omdat je geen sigaretten meer koopt.

Jouw stoppen met roken-kuur bestellen? Lees snel verder.

Eerst nog aan de voorwaarden voldoen? Gelukkig is dat simpel te regelen. Lees snel verder.

  • Volledig vergoed
  • Meer motivatie
  • Snel starten

Via ons volledig vergoed

Stop met roken onder begeleiding van jouw huisarts of een stoppen met roken-coach. En bestel je kuur bij ons. Dan wordt het één keer per jaar vergoed en is jouw kans van slagen groter.

Via ons volledig vergoed

We zorgen dat je gemotiveerd blijft

Met onze kleine herinneringen zet jij makkelijker door. Heb je een moeilijk moment? Bel of chat met ons.

We zorgen dat je gemotiveerd blijft

Snel aangevraagd, snel geleverd, snel beginnen

Meld je nu aan voor stoppen met roken. Als wij de informatie voor 17.00 uur compleet hebben, verzenden wij je bestelling de volgende werkdag.

Snel aangevraagd, snel geleverd, snel beginnen

De verschillen

Welk hulpmiddel is goed voor jou?

Nicotinevervangende middelen

  • Compleet assortiment op voorschrift (of betaald via onze webshop) te bestellen;

  • Verkrijgbaar als pleisters, kauwgom, zuigtabletten en sprays;

  • Kuur voor 8 tot 12 weken;

  • Ondersteunt het stapsgewijs afbouwen van nicotine;

  • Minder last van ontwenningsverschijnselen;

  • 1 volledige kuur per jaar vergoed met begeleiding.

Lees meer

Stoppen met roken-medicatie

Stoppen met roken medicatie is alleen op recept verkrijgbaar via je huisarts.

Lees hier meer over de verschillende soorten medicatie.

Veelgestelde vragen

Over stoppen met roken via Nationale Apotheek

Over stoppen met roken via Nationale Apotheek

Je zorgverzekeraar vergoedt 1 stoppoging per kalenderjaar. Voor de medicatie geldt als voorwaarde dat je al eerder een stoppoging met nicotinevervangende middelen hebt gedaan. Daarnaast is begeleiding van de stoppoging door een arts of coach een voorwaarde. Jij kiest de vorm die bij jou past, van persoonlijke coaching tot groepstrainingen, online of offline. Zowel voor nicotinevervangende middelen als voor stoppen met roken-medicatie is de vergoeding 100% als je ze bestelt bij Nationale Apotheek. Je betaalt ook geen bijdrage vanuit je eigen risico.

Je kunt het altijd weer proberen. Laat je niet ontmoedigen. Gemiddeld zijn er 5 pogingen nodig om volledig te stoppen met roken. Heb je dit kalenderjaar al middelen vergoed gekregen door jouw zorgverzekeraar, dan kun je middelen bestellen op eigen rekening. Of meld je hier aan. Dan nemen wij contact met jou op zodra je je volgende poging vergoed kunt krijgen.

PostNL bezorgt voor ons via de brievenbus. Heb je ons geen toestemming gegeven om je stoppen met roken-medicatie via de brievenbus te leveren? Of is het te groot voor de brievenbus? Dan ontvang je het via pakketpost van PostNL. Als wij jouw e-mailadres hebben, kun je pakket volgen via track & trace. Zorg je dat je thuis bent als de bezorger komt?

Als wij de informatie voor 17.00 uur compleet hebben, verzenden wij je bestelling de volgende werkdag.

Wij zijn de apotheek die stoppers steunt. Via ons zijn je nicotinevervangende middelen of stoppen met roken-medicatie altijd volledig vergoed, als je onder begeleiding stopt. Bij een andere apotheek krijg je waarschijnlijk maar een deel vergoed. Daarnaast zorgen wij ervoor dat je snel kunt starten en gemotiveerd blijft. Je kunt altijd bij ons terecht tijdens, maar ook na, je stoppoging.

Ja, dat kan heel makkelijk. Maak je profiel compleet tijdens je inschrijving. Dan kunnen wij jouw medicatie bewaken. Vertel je arts dat je staat ingeschreven bij Nationale Apotheek. Wij ontvangen dan de recepten voor jou. Zo hoef jij niets te doen.

Ben je een zorgprofessional?

Zo zorg je ervoor dat jouw patiënt de stoppen met roken-kuur volledig vergoed krijgt

Stop jij nu met roken?

Maak het jezelf makkelijker. Kies voor begeleiding en regel je nicotinevervangende middelen of stoppen met roken-medicatie volledig vergoed via Nationale Apotheek.

Jouw gratis kuur bestellenOver de voorwaarden