28-12-2023

Een rookvrije wereld met Nationale Apotheek

Over een kleine twee weken start Stoptober. Elk jaar doen tienduizenden mensen mee met als doel om blijvend te stoppen met roken. Nationale Apotheek steunt stoppers. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen kan stoppen met roken en daar maken we ons graag hard voor. Nationale Apotheek biedt jouw patiënt alle stoppen met roken medicatie.

Diensten |

Succesvol stoppen

Stoptober is het moment waarop we er alles aan doen om rokers bewust te maken. Nicotinevervangers en receptgeneesmiddelen met de werkzame stoffen bupropion, nortriptyline en cytisine, vergroten deze kans. Deze middelen verminderen het verlangen naar een sigaret en verlichten ontwenningsverschijnselen.

Voordelen

Nationale Apotheek steunt stoppers en biedt alle stoppen met roken medicatie. Een kuur wordt volledig vergoed door zorgverzekeraars als dit wordt gecombineerd met coaching. Jouw patiënt kan jaarlijks één stoppoging doen, zonder dat hij hiervoor hoeft te betalen. Het gaat zelfs niet van zijn eigen risico af.

 

Heb je vragen over de manier waarop Nationale Apotheek stoppers steunt? Dat kunnen we ons voorstellen. Klik hier om te lezen hoe stoppen met roken bij ons werkt.

Ook interessant voor jou

Diensten
Avatar

Nationale Apotheek steunt stoppers

Nu de zomervakantie achter ons ligt en de dagen korter worden, gaan we langzaamaan richting de herfst. En dus ook richting de maand oktober, sinds 2014 gebombardeerd tot ‘Stoptober’. Hét Nationale Stopmoment voor rokers, met als doel om voor altijd te stoppen. Maar waarom wachten tot oktober? September zou ook een mooi moment kunnen zijn. Hoe eerder hoe beter, toch?

Nationale Apotheek
Avatar

"Dezelfde medicijnen, maar dan makkelijk"

Marc van Loenhout is apotheker en eigenaar van Nationale Apotheek. Hij legt uit waarom hij Nationale Apotheek als online apotheek is gestart in plaats van weer een reguliere apotheek om de hoek te openen.