28-12-2023

Dé apotheek die stoppers steunt

Nu de zomervakantie voorbij is, gaan we langzaamaan richting de herfst. En dus ook richting de maand oktober, in 2014 bestempeld als ‘Stoptober’. Hét Nationale Stopmoment voor rokers, met als doel om voor altijd te stoppen. Maar waarom wachten tot oktober? Als arts juigt je het vast toe als een patiënt vandaag al zijn laatste sigaret dooft. Hoe eerder hoe beter!

Diensten |

Recept insturen

Nationale Apotheek is de enige apotheek die alle stoppen met roken medicatie levert en heeft contracten met alle zorgverzekeraars.  Dat betekent dat jouw patiënt zijn nicotinevervangende middelen of stoppen-met-roken-medicatie volledig vergoed krijgt i.c.m. gedragsondersteuning (geen eigen risico). Voor jou zijn de te nemen stappen heel simpel en snel. Uiteraard stem jij eerst samen met je patiënt af welke middel het meest passend is. Het recept hiervoor kun je vervolgens direct vanuit je huisartsinformatiesysteem (HIS) of via e-mail smr@nationale-apotheek.nl naar ons sturen. Of je mailt ons het LAN-formulier onder vermelding van SMR. Ook een optie.

Gratis ‘roken-promopakket’

Wil jij stoppen met roken extra onder de aandacht brengen in jouw praktijk? Of heb je behoefte aan lege verpakkingen van stoppen-met-roken-middelen ter ondersteuning van je advies? Kijk op onze website hoe een promopakket eruit ziet. Vraag hem aan via smr@nationale-apotheek.nl. Wij zorgen ervoor dat je de materialen snel ontvangt. Geheel kosteloos en zonder enige verplichtingen. Wil  je meer weten over de manier waarop Nationale Apotheek stoppers steunt? Lees er hier alles over.

Ook interessant voor jou

Nationale Apotheek
Avatar

De missie van Monique: online gemak met de kwaliteit van offline zorg

Monique van Poppel houdt zich binnen Nationale Apotheek bezig met de kwaliteit van de farmaceutische dienstverlening en alle (digitale) processen en projecten die daar bij horen. Dat is een hele mond vol, vind je niet? Kort samengevat zorgt zij ervoor dat zowel patiënten als zorgverleners zonder gedoe op kwaliteit kunnen rekenen op het gebied van zorg. Hoe dat in zijn werk gaat? Dat lees je hier.

Nationale Apotheek
Avatar

"Dezelfde medicijnen, maar dan makkelijk"

Marc van Loenhout is apotheker en eigenaar van Nationale Apotheek. Hij legt uit waarom hij Nationale Apotheek als online apotheek is gestart in plaats van weer een reguliere apotheek om de hoek te openen.