Leuk dat je je bij ons gaat inschrijven

Reken maar dat wij het je makkelijk gaan maken

Nu inschrijven

De makkelijkste methode: schrijf je in via onze app

Met de Nationale Apotheek-app is medicijnen bestellen zo geregeld. Zowel voor jou als voor je gezinsleden. In de app heb je altijd jouw medicatieoverzicht bij de hand. Handig voor een doktersbezoek of het herhalen van medicijnen. Inschrijven via de app is simpel: download de app, maak jouw account aan en stel in 5 stappen je voorkeuren in.

Ben je niet zo van de apps?

Schrijf je in via de website. Dan bestel je jouw medicijnen gewoon met een mailtje. Ook jouw medicatieoverzicht regel je met een mail of chatbericht aan ons. Of via een belletje natuurlijk. Wij zijn er voor je.

Inschrijven via de website

Je kunt je ook telefonisch inschrijven

Laat ons jou terugbellen op een moment dat het jou goed uitkomt. Dan kunnen we meteen jouw eventuele vragen beantwoorden.

Een belafspraak inplannen

Twijfel je nog?

Je mag bij meerdere apotheken ingeschreven staan. Probeer het gewoon eens een keer. Je zit nergens aan vast

Laat onze dienstverlening je overtuigen

Laat onze dienstverlening je overtuigen

Veelgestelde vragen

Over de Nationale Apotheek als apotheek

Over de Nationale Apotheek als apotheek

Dat is een beetje preken voor eigen parochie, maar ja, je kunt De Nationale Apotheek vertrouwen. Zorgverzekeraars doen dat ook. Wij zijn zelfs voorkeursleverancier van Zilveren Kruis en VGZ voor online farmacie. Wij werken net als een traditionele apotheek bij jou om de hoek, maar dan modern. Online, via een app. Lekker makkelijk. Maar nog steeds heel persoonlijk. Onze apothekers en apothekersassistenten zijn er voor jou. Niet voor niets kiezen ruim 40.000 mensen al voor De Nationale Apotheek.

Je stapt niet per se over. Je kunt tegelijkertijd bij meerdere apotheken ingeschreven staan. Probeer onze app en ontdek hoe makkelijk het ook kan. Je zult zien hoe makkelijk het is om jouw medicijnen via onze app te regelen, hoe fijn het is dat wij alles achter de schermen regelen met jouw huisarts en dat je online ook persoonlijke uitleg, tips en adviezen kunt verwachten. Lees meer over onze overstapservice.

Schrijf je nu in

Ja, juist! Onze apothekersassistenten aan de telefoon worden namelijk niet afgeleid door wachtenden bij de balie of het pakken en plakken van je medicijnen. Zij hebben maar één taak: jou goed te informeren over je medicijnen. Als je een medicijn voor het eerst krijgt, bellen we je om het gebruik ervan door te spreken. In dat gesprek is er voldoende ruimte voor jouw eventuele vragen. De belangrijkste informatie uit dat gesprek vatten we nog samen in een mail. Heb je tijdens het gebruik nog vragen? Bel, mail of chat met ons. Onze apothekers en apothekersassistenten zijn er voor je.

Alle artsen in Nederland kunnen medicatie voorschrijven en laten leveren via Nationale Apotheek. Kijk bij contact voor al onze voorschrijfgegevens.

Ja. De Nationale Apotheek heeft contracten gesloten met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Wij declareren direct bij jouw verzekeraar, zodat jij daar geen gedoe van hebt.

Wij controleren of je de medicijnen zonder problemen en risico’s kunt gebruiken. Hiervoor checken wij ons Apotheek Informatie Systeem (AIS) en het Landelijk Schakelpunt (LSP). Hiervoor is nodig dat je ons eenmalig toestemming geeft. We vragen je hiernaar bij je inschrijving. Bij vragen of twijfels over jouw medicatie, stemmen we de medicatie altijd af met jouw arts.

Sta je nog niet ingeschreven bij Nationale Apotheek?

Maak het jezelf makkelijk. Probeer onze service eens. Helemaal vrijblijvend: je zit nergens aan vast en het kost je niets.

Inschrijven via de appDaarom Nationale Apotheek