21-11-2023

Dé online apotheek, ook voor VGZ-verzekerden

Maken jouw patiënten al gebruik van een online apotheek? Steeds meer mensen weten ons gelukkig te vinden, waaronder veel VGZ-verzekerden. Dat is niet zo vreemd, want Nationale Apotheek is één van de twee voorkeursleveranciers van VGZ voor online farmacie. Dat betekent dat onze service voldoet aan de wensen van VGZ-verzekerden. Patiënten die op dit moment verzekerd zijn bij een andere zorgverzekeraar, kunnen natuurlijk ook gewoon bij ons bestellen. Wij leveren voor alle zorgverzekeraars.

Diensten |

Makkelijk medicijnen aanvragen

Via de Nationale Apotheek-app kunnen patiënten hun medicijnen in een paar eenvoudige stappen aanvragen en thuis laten bezorgen. Dezelfde medicijnen, maar dan makkelijk. Wij declareren rechtstreeks bij de zorgverzekeraar. En als een medicijn niet wordt vergoed, nemen we contact met jouw patiënt op. Wij houden niet van verrassingen achteraf. Het ‘pakken & plakken’ heeft Nationale Apotheek geautomatiseerd. Op die manier houden we veel meer tijd over voor persoonlijke aandacht. Voor iedereen een win-win situatie dus.

Receptkoppeling met Nationale Apotheek

Recepten kun je direct vanuit je HIS voorschrijven of naar ons mailen. Staat Nationale Apotheek nog niet in het HIS? Het toevoegen van onze apotheek is eenvoudig. Zo maak je de receptkoppeling.

Ook interessant voor jou

App
Avatar

Apotheek in je broekzak

Bestel jij vaak spullen online en laat je het thuisbezorgen? Hartstikke makkelijk, toch? Dat kan ook met je medicijnen. Hoef je niet meer de deur uit om vervolgens in een dikke rij van zieke mensen aan te sluiten bij de apotheek. Dat kan sneller en relaxter.

Nationale Apotheek
Avatar

"Dezelfde medicijnen, maar dan makkelijk"

Marc van Loenhout is apotheker en eigenaar van Nationale Apotheek. Hij legt uit waarom hij Nationale Apotheek als online apotheek is gestart in plaats van weer een reguliere apotheek om de hoek te openen.