28-12-2023

Goede voornemens voor 2023

Start jij je nieuwe jaar ook altijd met goede voornemens? En moet stoppen met roken er dan nu toch echt aan geloven? Wij helpen je graag. Nationale Apotheek heeft voor stoppen met roken afspraken gemaakt met alle zorgverzekeraars.

Diensten |

Elk jaar een stoppoging vergoed

Je zorgverzekeraar vergoed één stoppoging per kalenderjaar. Zowel voor nicotine vervangende middelen als voor stoppen met roken-medicatie is de vergoeding 100% als je ze bestelt bij Nationale Apotheek. Je betaalt ook geen bijdrage vanuit je eigen risico.

Bestel je stoppen met roken-kuur hier.

Begeleiding tijdens je stoppoging

Voor de vergoeding is het een voorwaarde dat je je laat begeleiden door je huisarts of een stoppen met roken-coach. Jij kiest de vorm die bij jou past, van persoonlijke coaching tot groepstrainingen, online of offline. Een overzicht van coaches kun je hier vinden.

Keuzemogelijkheid

Om te stoppen met roken kun je kiezen tussen nicotinevervangende middelen of medicijnen. Beiden hebben zo hun voordelen.

Lees hier meer over stoppen met roken met nicotine vervangende middelen.

Lees hier meer over stoppen met roken met medicatie.

Stop met roken in 2023

Maak het jezelf makkelijker. Kies voor begeleiding en regel je nicotine vervangende middelen of stoppen met roken-medicatie volledig vergoed via Nationale Apotheek.

Bestel je stoppen met roken-kuur hier.

Ook interessant voor jou

Diensten
Avatar

5 redenen om te stoppen met roken

Kwam Stoptober voor jou te vroeg, omdat je er nog niet klaar voor was? Geen probleem, stoppen met roken kan op ieder moment. Wat zou voor jou een goede reden zijn om je over die drempel te trekken? Deze top 5 van veel voorkomende redenen geven jou misschien net dat laatste zetje. Wie weet!

Diensten
Avatar

Dé apotheek die stoppers steunt

Nu de zomervakantie voorbij is, gaan we langzaamaan richting de herfst. En dus ook richting de maand oktober, in 2014 bestempeld als ‘Stoptober’. Hét Nationale Stopmoment voor rokers, met als doel om voor altijd te stoppen. Maar waarom wachten tot oktober? Als arts juigt je het vast toe als een patiënt vandaag al zijn laatste sigaret dooft. Hoe eerder hoe beter!