Zyban stoppen met roken

samen met Nationale Apotheek

Mijn kuur bestellenZo regel je de vergoeding

Gebruik Zyban bij het stoppen met roken

Vanwege de mogelijke ontwenningsverschijnselen die je krijgt, kan het stoppen met roken extreem moeilijk zijn. Verstokte rokers die soms al meerdere stoppogingen hebben gedaan, hebben vaak hulp nodig. Dit kan in de vorm van persoonlijke begeleiding zijn van een coach of een huisarts, maar ook door middel van nicotinevervangende middelen of medicijnen. Wanneer je naar een huisarts gaat en deze klasseert jou als iemand die veel moeite heeft met stoppen, dan kun je Zyban voor het stoppen met roken voorgeschreven krijgen. Dit medicijn kan je helpen om de behoefte aan een sigaret te verminderen en om ontwenningsverschijnselen te verminderen.

Lifestyle-man-sigaret-doorbreken

Hoe Zyban helpt bij het met roken stoppen?


Hoewel Zyban veel wordt voorgeschreven door huisartsen bij het stoppen met roken, is het alleen succesvol als je ook echt zelf wilt stoppen met roken. De werkzame stof in Zyban is bupropion. Deze stof vermindert de behoefte om te roken, verbetert de stemming en maakt rustig. Als je gestopt bent, dan ben je snel prikkelbaar. Ook houd je nog last van geestelijke afhankelijkheid. Dit houdt in dat je dan wel gestopt bent, maar je kunt nog maar lastig wennen aan de gewoonte van het roken. Denk aan het standaard sigaretje bij de koffie, bij stress of tijdens een feestje. 


Met roken stoppen? Zyban krijg je bij Nationale Apotheek


Wil jij met roken stoppen? Zyban kan een goed hulpmiddel zijn om het gemakkelijker vol te houden. Zyban verkrijg je enkel op een recept van de arts. Wanneer jij je recept bij Nationale Apotheek bestelt, dan hoef je hiervoor niet meer de deur uit. Via onze app upload je het recept voor Zyban en vervolgens krijg jij het medicijn thuis geleverd. Omdat wij met de zorgverzekeraars een contract hebben, hoef je hiervoor niets te betalen. Wij declareren de kosten bij je zorgverzekeraar. Met onze dienstverlening maken wij het stoppen met roken veel gemakkelijker en aangenamer.


Stop nu met roken, het is gratis

Kies voor stoppen met roken-medicatie volledig vergoed via Nationale Apotheek.
Heb je dit jaar al een stoppoging gehad? Of wil je geen begeleiding? Bestel dan nicotine vervangende middelen in onze shop.

Gratis kuur bestellenDe voorwaarden