Stoppen met roken oktober 2022

samen met Nationale Apotheek

Mijn kuur bestellenZo regel je de vergoeding

Ga jij stoppen met roken in oktober 2022?

De maand oktober is de ideale maand om te stoppen met roken. Al enkele jaren wordt oktober omgedoopt in Stoptober. Duizenden mensen, waaronder publieke figuren, melden zich aan om gezamenlijk voor in ieder geval 28 dagen te stoppen met roken. Er is veel aandacht voor Stoptober op televisie en in de online media. Gezamenlijk met zoveel mensen stoppen kan jou een boost geven om te stoppen met roken in oktober 2022. Je weet dan in ieder geval zeker dat je er niet alleen voor staat.

Lifestyle-man-sigaret-doorbreken

Hoe stoppen met roken tijdens Stoptober 2022?


Door te stoppen met roken tijdens Stoptober 2022 zijn er in één klap duizenden mensen die tegelijkertijd proberen te stoppen. Dit schept mogelijkheden. Zo is er tijdens Stoptober een grote community op social media die met elkaar contact hebben en elkaar stimuleren. Ook jij kunt onderdeel worden van deze community. Daarnaast download je de Stoptober app als jouw persoonlijke hulp. In de app krijg je tips over hoe je de snelle trek kunt verslaan en zelfs een noodknop als het mis dreigt te gaan. Als het je lukt om de 28 dagen te stoppen met roken tijdens Stoptober 2022, dan heb je een grote stap gezet en ben je zelfs al over de eerste ontwenningsverschijnselen heen. 


Met Nationale Apotheek met roken stoppen in oktober 2022


Als het jou lukt om met roken te stoppen in oktober 2022, dan is het de grootste uitdaging om het ook de volgende maanden vol te houden. Stoptober is dan voorbij, maar ook daarna krijg je nog de steun van Nationale Apotheek. Juist omdat wij weten dat stoppen met roken zo moeilijk is, hebben wij contracten met zorgverzekeraars afgesloten. Alle hulpmiddelen en medicatie die jij nodig hebt om het vol te houden, krijg je dan volledig vergoed. Wij maken het makkelijk voor je: upload je recept en bestel in onze app.

Stop nu met roken, het is gratis

Kies voor stoppen met roken-medicatie volledig vergoed via Nationale Apotheek.
Heb je dit jaar al een stoppoging gehad? Of wil je geen begeleiding? Bestel dan nicotine vervangende middelen in onze shop.

Gratis kuur bestellenDe voorwaarden