De apotheek voor stoppen met roken

Wij leveren voor alle zorgverzekeraars

Kuur bestellen

De makkelijkste keus voor stoppen met roken

Wij leveren voor alle zorgverzekeraars. Dat betekent dat jouw patiënt zijn nicotinevervangende middelen of stoppen met roken medicatie volledig vergoed krijgt. Stuur het recept direct vanuit je huisartsinformatiesysteem of via e-mail naar ons. Of gebruik het LAN-formulier.

Onze voorschrijfgegevens

AGB-code: 02010916
E-mail (beveiligd): smr@nationale-apotheek.nl
Edi-mailadres lifeline: 500036345@lms.lifeline.nl
Edi-mailadres apro: apro0088@promedico-apro.nl
LSP Application-id: 10011234
Download LAN-formulier Stoppen met roken

Download de keuzehulp

Bestel het gratis stoppen met roken-promopakket

Stoptober komt er aan: het perfecte moment om de rokers in jouw praktijk te overtuigen te stoppen met roken. Met het stoppen met roken-promopakket haal je alle ingrediënten daarvoor in huis. Zonder kosten of verplichtingen. Dus vraag ‘m nu aan.

Nu aanvragenNeem contact op
Bestel het gratis stoppen met roken-promopakket

Goed om te weten

Je kunt de begeleiding ook gerust overlaten aan gekwalificeerde coaches

Met begeleiding meer kans van slagen

Met begeleiding meer kans van slagen

De apotheek die stoppers steunt

Je patiënt kan via ons snel starten. Als we de aanvraag compleet hebben geldt: voor 16.00 uur aangevraagd, is de volgende werkdag verstuurd. Achter de schermen regelen we de vergoeding. Tijdens de stoppoging zijn wij er voor vragen en ondersteuning en helpen we met kleine herinneringen de motivatie om te stoppen hoog houden.

Kuur bestellen

Alle receptplichtige geneesmiddelen thuisbezorgd

Hebben jouw patiënten een druk leven? Of gaan ze liever niet graag langs bij de apotheek? Stuur je recepten door naar De Nationale Apotheek. Wij bezorgen alle receptplichtige geneesmiddelen, dus ook medicijnrollen, spoedmedicatie en medicijnen die altijd gekoeld moeten worden gewoon thuis. Altijd kosteloos bezorgd. Overal in Nederland. Jij hebt er geen extra werk aan, terwijl het jouw patiënt tijd scheelt.

Lees meer