Overstapservice van Nationale Apotheek

In één stap geregeld. Je patiënt schrijft zich in en wij regelen de rest.

HIS-koppeling makenOntdek de app

Zo werkt de overstapservice

Inschrijven

Je patiënt schrijft zich in bij Nationale Apotheek. Dit kan makkelijk via de app.

Wij nemen contact op

Na de inschrijving ontvangt je patiënt dezelfde werkdag van ons een e-mail. Hierin kiest je patiënt voor een digitale of telefonische intake.

Wij regelen de rest

Na de intake nemen wij contact op met jou en geven we aan dat je patiënt bij Nationale Apotheek ingeschreven staat. Voortaan stuurt je patiënt ons de recepten op die ze van je hebben ontvangen.

Ook nemen we contact op met hun huidige apotheek. We nemen eventuele de medicijnrol en/of herhaalservice over.

Goed om te weten

Juist omdat wij een online apotheek zijn, hebben we meer tijd en aandacht voor jouw patiënten

Wij vinden het leuk om jouw patiënten te helpen

Wij vinden het leuk om jouw patiënten te helpen

Veelgestelde vragen

Medicijnen zonder gedoe

Medicijnen zonder gedoe

Inschrijven bij Nationale Apotheek is heel makkelijk. Download de Nationale Apotheek-app hier. Ze kunnen zich ook inschrijven via onze website of ons bellen op nummer 085 808 53 17. Als ze zich inschrijven, maken ze automatisch gebruik van onze overstapservice.

Ja, je kunt het ieder moment van het jaar regelen.

Een patiënt schrijft zich in bij Nationale Apotheek en wij regelen de rest.

Voortaan stuurt je patiënt ons de recepten op die ze van jou hebben ontvangen, door het recept te uploaden in de app of te mailen. Je kunt het recept ook direct aan ons doorsturen via het HIS. We sturen de medicijnen dan (gratis) uiterlijk de volgende dag naar je patiënt toe.

Je patiënten schrijven zich bij ons in omdat ze niet meer wilt wachten. Omdat ze alles al online regelen en bestellen, voor henzelf en hun hele gezin (kinderen, ouders, naasten). Dus nu ook de medicatie. En omdat ze graag de regie hebben, overzicht houden en al hun medicatiegegevens bij de hand hebben. Dus eigenlijk omdat ze behoefte hebben aan dezelfde medicijnen, maar dan makkelijk. Ze hebben er geen omkijken naar. Net even beter.