• voor 17.00 uur besteld, volgende werkdag verzonden
  • gratis thuisbezorgd
  • via app bestellen
  • erkende openbare apotheek
  • voorkeursapotheek van VGZ en Zilveren Kruis

De voorwaarden voor vergoeding

Te mooi om waar te zijn?

Nee hoor. Zorgverzekeraars hebben er baat bij dat het jou lukt om te stoppen met roken. Dat is nou eenmaal gezonder. Het is bewezen dat je mét begeleiding en mét een passende stoppen met roken-kuur meer kans hebt om écht te stoppen. Wij hebben met alle zorgverzekeraars afspraken gemaakt over stoppen met roken-middelen. Daarom kunnen wij ze volledig vergoed aan jou leveren, mits je aan de voorwaarden voldoet.

Wat zijn de voorwaarden?

Simpel. Stop met roken onder begeleiding van jouw huisarts of een stoppen met roken-coach. Dan wordt jouw poging (dus begeleiding en coach) één keer per jaar vergoed. Én is jouw kans van slagen groter. Die begeleider kies je zelf. Zo weet je zeker dat de begeleiding bij jou past. Online, face-to-face, individueel of groepssessies, jij bepaalt. Zorg er wel voor dat jouw recept (of LAN-formulier) naar ons gestuurd wordt of stuur het zelf in. Alleen dan hoef je niets bij te betalen.

Stoppen met roken zonder extra kosten

Vraag je huisarts je te begeleiden of kies een gespecialiseerde coach die bij je past. Zorg dat ze het recept of formulier naar ons sturen. Dan weet je zeker dat je niets hoeft bij te betalen. Heb je het recept of formulier meegekregen? Stuur het makkelijk zelf naar ons.

Kies jouw coachVraag hier je kuur aan