26-10-2022

Een rookvrije wereld met Nationale Apotheek

Over een kleine twee weken start Stoptober. Elk jaar doen tienduizenden mensen mee met als doel om blijvend te stoppen met roken. Nationale Apotheek steunt stoppers. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen kan stoppen met roken en daar maken we ons graag hard voor. Nationale Apotheek biedt jouw patiënt alle stoppen met roken medicatie.

Diensten | Stoppen met roken

Succesvol stoppen

Stoptober is het moment waarop we er alles aan doen om rokers bewust te maken. Nicotinevervangers en receptgeneesmiddelen met de werkzame stoffen bupropion, nortriptyline en cytisine, vergroten deze kans. Deze middelen verminderen het verlangen naar een sigaret en verlichten ontwenningsverschijnselen.

Succesvol stoppen met roken doet je patiënt via Nationale Apotheek

Voordelen

Nationale Apotheek steunt stoppers en biedt alle stoppen met roken medicatie. Een kuur wordt volledig vergoed door zorgverzekeraars als dit wordt gecombineerd met coaching. Jouw patiënt kan jaarlijks één stoppoging doen, zonder dat hij hiervoor hoeft te betalen. Het gaat zelfs niet van zijn eigen risico af.

 

Heb je vragen over de manier waarop Nationale Apotheek stoppers steunt? Dat kunnen we ons voorstellen. Klik hier om te lezen hoe stoppen met roken bij ons werkt.