Medicijnen bestellen, wijzigen of herhalen

Voor 16.00 uur besteld, volgende werkdag verzonden

Bepaal zelf hoe je jouw medicijnen regelt

Wij zijn er voor al jouw receptplichtige geneesmiddelen.

Via je arts
Via je arts

Vraag jouw arts de recepten digitaal naar ons te sturen. Kijk bij contact voor de gegevens die jouw voorschrijver hiervoor nodig heeft. Dan hoef je verder niets te doen.

Naar contact

Via onze app
Via onze app

Upload een foto van het recept in De Nationale Apotheek-app. Heb je geen recept? Vul je de gegevens van het recept of de wijziging in, en geef de voorschrijver en jouw verzendvoorkeuren door.

Download de app

Via e-mail
Via e-mail

Stuur een foto van het recept (of het etiket op de verpakking) en vertel ons in de mail over de eventuele bijzonderheden. Geef ook jouw verzendvoorkeuren door.

medicatie@nationale-apotheek.nl
of voor stoppen met roken: smr@nationale-apotheek.nl

Via de telefoon
Via de telefoon

We zijn een online apotheek, maar je mag ons ook altijd bellen. Een herhaling van je medicatie? Bel ons. Dan regelen we het samen aan de telefoon.

Naar contact

Via onze shop
Via onze shop

Zelfzorggeneesmiddelen, zoals crèmes, pijnstillers en homeopathie, maar ook zelftests en handige producten voor op reis, bestel je in onze webshop.

Naar de shop

Goed om te weten

Stuur het origineel per post naar ons toe. Via ons antwoordnummer kan dat gratis

Antwoordnummer 5019, 3600 XM Mijdrecht

Antwoordnummer 5019, 3600 XM Mijdrecht

Wij houden je op de hoogte van de bezorging

We snappen dat je niet onnodig thuis gaat zitten wachten als je medicijnen niet door de brievenbus passen en/of mogen. Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, is de volgende werkdag verstuurd. Meestal heb je je medicijnen de dag daarop in huis. Als we je e-mailadres hebben, ontvangt je bericht zodra we het hebben verzonden.

PostNL bezorgt van dinsdag t/m zaterdag voor ons via de brievenbus, als dat mag en past. Pakketten versturen wij veelal via GLS en kun je volgen via track & trace. De bezorger rijdt maandag t/m zaterdag.

Bij spoed - jouw arts geeft dit op het recept aan en onze apotheker beoordeelt dit verzoek - leveren we je medicijnen binnen 4 uur bij je af. Overal in Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden).

Wij leveren zonder verzendkosten

De service van De Nationale Apotheek kost net zo veel als de apotheek bij jou om de hoek. Het grote verschil is dat wij altijd kosteloos bezorgen. Wij brengen ook geen verzendkosten in rekening voor spoedmedicatie, mits je arts dit op het recept heeft aangegeven en onze apotheker het ook als ‘spoed’ heeft beoordeeld.

Lees ook onze veelgestelde vragen

Daarom jouw medicatie via De Nationale Apotheek

Duidelijke uitleg

Net als bij de lokale apotheek krijg je alle informatie over jouw medicijn.

Gratis thuisbezorgd

Je betaalt niets extra. Ook niet voor spoedmedicatie.

Vergoede zorg

Wij verzorgen de declaratie bij je zorgverzekeraar. Jij hebt er geen omkijken naar.

Goed om te weten

Wij leveren alle receptplichtige geneesmiddelen, dus bijvoorbeeld ook medicijnrollen, spoedmedicatie en medicijnen die altijd gekoeld moeten worden

Hier hebben wij speciaal transport voor

Hier hebben wij speciaal transport voor

Dit kun je van ons verwachten

Medicijnen via een online apotheek

Bij receptplichtige medicatie controleren wij, net als de apotheek bij jou om de hoek, of het middel veilig is voor je. Gaat het middel samen met je aandoening en met je andere medicijnen? Je krijgt van ons betrouwbare en praktische informatie over gebruik van het medicijn, hoe snel het effect heeft en over de bijwerkingen die je kunt verwachten. Heb je nog vragen? Bel, mail of chat met ons. Wij zijn er voor jou.

Sta je nog niet ingeschreven bij De Nationale Apotheek?

Maak het jezelf makkelijk. Schrijf je nu in via De Nationale Apotheek-app of onze website.

Download de appInschrijven via de website