Een bewuste keuze voor jouw patiënten

Ontdek hoe wij het leven van jouw patiënten met medicijnen makkelijker maken

De apotheek voor ...

Chronische medicijngebruikers

De herhaalrecepten stemmen we onderling met jou als voorschrijver af. Met de automatische herhaalservice zit jouw patiënt nooit zonder.

Werkende ouders

Een beetje overzicht in alle hectiek: alle medicijnen van het gezin in één app. En binnen 1 minuut besteld, want in zo'n druk leven telt elke minuut.

Jonge vrouwen

Aan de pil? Ze bestellen de herhaling gewoon met een foto van het etiket, natuurlijk altijd met jou afgestemd. Nergens goedkoper.

Mantelzorgers

Makkelijk ook de medicijnen van een naaste regelen via één app en altijd een actueel overzicht. Via toegang delen is dat zo geregeld. Wij bezorgen gratis, waar ze willen.

Ouderen

Omdat we het 'pakken en plakken van medicijnen' hebben geautomatiseerd, houden we meer tijd over voor de patiënt. Dus ook voor een praatje of wat extra uitleg.

Harde werkers

Waarom eerder stoppen om je medicijnen nog op te halen? Wij bezorgen ze en bellen je patiënt, zo nodig in de avond, om het gebruik door te spreken.

Thuisblijvers

Gaat een patiënt liever niet naar buiten? Houdt iemand liever afstand, of is iemand slecht ter been? Wij bezorgen thuis. Via de telefoon en mail leggen we alles goed uit.

Stoppers met roken

Wij leveren één keer per jaar een volledig vergoede stoppen met roken-kuur. Dus ook geen eigen risico of verzendkosten.

Schaamtegeneesmiddelen

Wie wil er nou medicijnen ophalen terwijl iedereen over je schouder meegluurt of luistert naar je gesprek? Bij ons regelt je patiënt alles vanuit de privacy van het eigen huis.

Dezelfde medicijnen, maar dan makkelijk

Laat jouw patiënten hun apotheek bewust kiezen.

Maak HIS-koppelingGemak voor huisartsen
Dezelfde medicijnen, maar dan makkelijk