• voor 17.00 uur besteld, volgende werkdag verzonden
  • gratis thuisbezorgd
  • via app bestellen
  • erkende openbare apotheek
  • voorkeursapotheek van VGZ en Zilveren Kruis
21-11-2023

Zet Nationale Apotheek in je HIS

Nationale Apotheek levert dezelfde medicijnen als de apotheek om de hoek, maar dan online. Simpel en snel. Wil jouw patiënt ook zijn medicatie door Nationale Apotheek geleverd krijgen? Dat begrijpen wij. Het betekent geen extra werk voor jou, maar wel veel meer gemak voor je patiënt. Alleen moet er wel eerst een receptkoppeling gemaakt worden in het HIS.

Diensten |

Receptkoppeling

Recepten kun je vanuit het HIS heel makkelijk rechtstreeks naar ons sturen. De simpele actie die van jou wordt gevraagd om hiermee aan de slag te kunnen, is eenmalig onze apotheek toevoegen aan je HIS. Dit is niet ingewikkeld.

Zo maak je de receptkoppeling.

Zo makkelijk is het

De patiëntkoppeling is identiek voor alle HIS-systemen en volledig kosteloos. Het enige wat jij hoeft te doen tijdens het aanmaken van het recept, is de juiste apotheek selecteren. Vervolgens kan jouw patiënt met een account in de app direct zijn medicijnen bestellen en snel gratis thuis laten bezorgen. Zo makkelijk is het. Jouw patiënt gaat met Nationale Apotheek al voor gemak.

Wil je meer weten over de werkwijze van Nationale Apotheek? Lees er hier alles over. Wij zijn er voor jou en jouw patiënten.

Ook interessant voor jou

Nationale Apotheek
Avatar

De missie van Monique: online gemak met de kwaliteit van offline zorg

Monique van Poppel houdt zich binnen Nationale Apotheek bezig met de kwaliteit van de farmaceutische dienstverlening en alle (digitale) processen en projecten die daar bij horen. Dat is een hele mond vol, vind je niet? Kort samengevat zorgt zij ervoor dat zowel patiënten als zorgverleners zonder gedoe op kwaliteit kunnen rekenen op het gebied van zorg. Hoe dat in zijn werk gaat? Dat lees je hier.

Nationale Apotheek
Avatar

"Dezelfde medicijnen, maar dan makkelijk"

Marc van Loenhout is apotheker en eigenaar van Nationale Apotheek. Hij legt uit waarom hij Nationale Apotheek als online apotheek is gestart in plaats van weer een reguliere apotheek om de hoek te openen.