Pil Express: jouw anticonceptie thuisbezorgd

Kun je meestal weer een jaartje vooruit

Makkelijker en voordeliger via De Nationale Apotheek

Wij leveren de pil, als het kan, voor 1 jaar. Handig, dan heb jij er geen omkijken naar. En je bespaart er ook nog wat mee. Bestellen gaat makkelijk via De Nationale Apotheek-app of mail. Of vraag je voorschrijver het recept direct naar ons te sturen. Jij ontvangt je anticonceptie gewoon thuis. Kosteloos bezorgd. Als het past, leveren we het via de brievenbus. Dan hoef je er niet eens voor thuis te blijven.

Anticonceptie (opnieuw) bestellen

Ja, dat kan. Vraag je arts het recept naar ons te sturen. Of maak een foto van het recept of etiket en upload ‘m simpel in de app. Je kunt de foto ook mailen naar medicatie@nationale-apotheek.nl.

Anticonceptie automatisch herhalen

Zet in De Nationale Apotheek-app de automatische herhaalservice aan voor jouw anticonceptie. Of mail ons even op medicatie@nationale-apotheek.nl.

Pil Express wijzigen/stoppen

Geef de wijziging of stopreden snel door via De Nationale Apotheek-app, de chat of mail de wijziging naar medicatie@nationale-apotheek.nl.

Pil Express voor VGZ-verzekerden

Coöperatie VGZ heeft met De Nationale Apotheek speciale afspraken gemaakt voor de Pil Express. Via ons is jouw anticonceptie makkelijker én voordeliger.

Goed om te weten

VGZ Besured, Bewuzt, IZA, IZZ, National Academic, Promovendum, UMC Zorgverzekering, United Consumers, Univé en Zekur vallen ook onder VGZ

Profiteer ook van voordeel op de pil

Profiteer ook van voordeel op de pil

Veelgestelde vragen

Over anticonceptie via De Nationale Apotheek

Over anticonceptie via De Nationale Apotheek

Ja, dat kan. Maak een foto van het recept of etiket en upload ‘m simpel in de app. Zet de herhaalservice op aan en je ontvangt jouw voorraad voortaan automatisch. Je kunt de foto ook mailen naar medicatie@nationale-apotheek.nl en ons vragen de herhaalservice voor jouw anticonceptie aan te zetten.

Meld je aan bij De Nationale Apotheek en maak gebruik van alle voordelen. Vraag je arts het recept naar ons te sturen of stuur het zelf naar ons. Als we je e-mailadres hebben, houden we je op de hoogte van de bezorging.

Zeker. Wij leveren anticonceptie voor klanten van alle zorgverzekeraars.

Dat is afhankelijk van jouw situatie. Independer legt het hier duidelijk uit.

Mijn vraag staat hier niet bij

De Pil Express gebruiken?

Maak het jezelf makkelijk. Vraag jouw anticonceptie bij ons aan. Wij leveren voor alle zorgverzekeraars.

Nog niet ingeschreven? Schrijf je nu in.

Pil Express aanvragenInschrijven