De Pil Express

De Pil Express is een unieke service van De Nationale Apotheek, bestemd voor iedereen die anticonceptie gebruikt. U kunt uw anticonceptie snel en eenvoudig online bestellen, 24 uur per dag. Uw anticonceptie wordt altijd bezorgd op opgegeven afleveradres. In de meeste gevallen versturen wij de anticonceptie per brievenbuspakket.

Aanmelden Herhalen Wijzigen Afmelden

Pil Express voor VGZ

De Nationale Apotheek heeft met een aantal verzekeraars speciale afspraken gemaakt die u nog meer gemak opleveren en kosten besparen.

Bekijk hier de afspraken met Coöperatie VGZ

Bestellen

Bestellen van uw anticonceptie is eenvoudig.

Heeft u al een account bij De Nationale Apotheek? Log dan in als bestaande klant. Bent u nog niet geregistreerd bij De Nationale Apotheek? Druk dan op de knop “Registeren” en volg de procedure. Heeft u al eerder gebruik gemaakt van de Pil Express via onze nieuwe website en bent u ingelogd? Klik dan op de knop “Herhalen”.

Wij hebben eerdere aanmeldingen voor de Pil Express helaas niet mee kunnen nemen naar de nieuwe website. Was u op de oude website al aangemeld bij de Pil Express? Dan zult u zich opnieuw moeten aanmelden.

Ter info: De Pil Express bestellingen ziet u vanwege privacy redenen niet terug in uw bestelgeschiedenis in uw account. Gebruik voor herhaalbestellingen of wijzigingen de acties op de Pil Express pagina.