Medicijnen beheren van je gezin of naasten

Via De Nationale Apotheek-app is het snel geregeld

Actuele medicatieoverzichten gewoon in je broekzak

Regel je de medicijnen van je kinderen, ouders of iemand anders die je verzorgt? In De Nationale Aptheek-app heb je alle medicatieoverzichten bij de hand. Je ziet precies wie welke medicijnen (heeft) gebruikt. Herhalen is in een paar kliks geregeld. Net als nieuw bestellen, wijzigen of stoppen overigens.

Word gemachtigd om de medicijnen te regelen

In de app kun je iemand machtigen om jouw medicatie te beheren. Als iemand jou wilt machtigen, gaat hij of zij in de app naar Account delen. Als gemachtigde kun je namens die persoon medicatie aanvragen, medicatie inzien en instellingen aanpassen. Jullie beiden moeten wel een account voor De Nationale Apotheek-app hebben.

Volledige toegang tot het account

Jij als gemachtigde hebt dus volledige toegang tot het account en de medicatiegegevens in De Nationale Apotheek-app. Je ziet precies welke medicijnen hij of zij gebruikt, kunt ze makkelijker herhalen of nieuwe medicijnen bestellen. Voor alles wat je doet in de app als gemachtigde ontvangt de gebruiker een bevestiging per mail. Hij of zij kan de machtiging op elk moment weer intrekken.

Klaar voor de apotheek van nu?

Kies voor gemak. Ook voor de medicijnen van jouw naasten. Laat ons alle medicijnen die jij regelt gratis bij je bezorgen. Wij regelen alle herhaalrecepten en houden rekening met merkvoorkeur. We zijn er echt voor jou en je naasten. Probeer het eens.

Download de appOntdek de app
Klaar voor de apotheek van nu?