Medicijnen bestellen via een online apotheek

Download de app
textintroductionright

Misschien even wennen

Wij begrijpen dat het misschien even wennen is om zoiets belangrijks als je medicijnen op afstand te gaan regelen. Je kunt Nationale Apotheek vertrouwen. Zorgverzekeraars doen dat ook. Wij zijn zelfs voorkeursleverancier van VGZ en Zilveren Kruis voor online farmacie. Niet voor niets kiezen al ruim 40.000 mensen voor Nationale Apotheek.

Dit kun je van ons verwachten

Bij receptplichtige medicatie controleren wij, net als de apotheek bij jou om de hoek, of het middel veilig is voor je. Gaat het middel samen met je aandoening en met je andere medicijnen? Je krijgt van ons betrouwbare en praktische informatie over gebruik van het medicijn, hoe snel het effect heeft en over de bijwerkingen die je kunt verwachten. Heb je nog vragen? Bel, mail of chat met ons. Wij zijn er voor jou.

Modern, dus makkelijker

Wij werken modern. Dat is makkelijker voor jou. Je bestelt je medicijnen via de app of met een mailtje. Wij bezorgen ze waar en wanneer jij wilt. Zo nodig binnen 4 uur. Ga je naar een specialist of op reis? In de app heb je altijd jouw actuele medicatieoverzicht in je broekzak.

Gratis bezorgd, in heel Nederland

Je krijgt je medicijnen gratis thuisbezorgd. Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, is de volgende werkdag verstuurd. Natuurlijk ga je niet onnodig thuis wachten als je medicijnen niet door de brievenbus passen en/of mogen. Via de PostNL-app kun je bezorging volgen.

Kies voor dezelfde medicijnen, maar dan makkelijk

Probeer onze service eens. Helemaal vrijblijvend: je zit nergens aan vast en het kost je niets.

Download de appDaarom Nationale Apotheek