Hydrogel helpt u snel van uw acne af

Hydrogel is een effectief middel tegen acne. Acne is een vervelende kwaal en misschien schaamt u zich om deze gel in de winkel of de apotheek te kopen. U kunt echter hydrogel online kopen bij De Nationale Apotheek. Op die manier krijgt u de gel veilig thuisbezorgd.

Hoe werkt hydrogel?

Bij De Nationale Apotheek kunt u benzoylperoxide hydrogel kopen. U kunt daarbij kiezen voor een gel met 5% of 10% benzoylperoxide. Het heeft de voorkeur om te starten met de laagste dosering. De benzoylperoxide weekt de bovenste laag van de huid los en doodt de bacterie die acne veroorzaakt. Op die manier krijgen de poriën in de huid minder kans om verstopt te raken en te ontsteken. Het duurt enkele weken voordat u resultaat begint te zien. Na drie maanden is het effect optimaal.

Hoe gebruikt u hydrogel?

Na het reinigen van de huid smeert u de benzoylperoxide hydrogel op de plekken waar u acne heeft. Het is belangrijk om een dunne laag aan te brengen en deze niet in te masseren. U brengt het eenmaal daags aan tenzij uw arts anders heeft voorgeschreven. Let de eerste dagen extra op eventuele bijwerkingen en huidirritaties. Neem contact op met uw huisarts indien u hier last van heeft. Het is aan te raden om dit product niet te gebruik voordat u gaat zonnen.

Online benzoylperoxide hydrogel bestellen

Bent u benieuwd of dit product uw acne kan verhelpen? Bestel dit product dan vandaag nog via onze webshop. Om producten te kunnen bestellen dient u zich eerst in te schrijven. Wij vinden het namelijk belangrijk om uw medicatiegebruik te kunnen bewaken en werken hiervoor samen met artsen en verzekeraars. Onze online apotheek levert medicatie met en zonder recept bij u thuis. Ontdek het gemak van De Nationale Apotheek en schrijf u vandaag nog in.

Neem contact met ons op: