• voor 17.00 uur besteld, volgende werkdag verzonden
  • gratis thuisbezorgd
  • via app bestellen
  • erkende openbare apotheek
  • voorkeursapotheek van VGZ en Zilveren Kruis

De online apotheek voor studenten

De voordelen van jouw medicijnen via Nationale Apotheek

Binnen 1 minuut besteld

Vraag je huisarts het recept naar Nationale Apotheek te sturen. Of upload een foto van het recept of etiket op het doosje in de Nationale Apotheek-app.

Gratis thuisbezorgd

Voor 17.00 uur besteld, betekent de volgende werkdag verzonden. Als het past, leveren we het via de brievenbus. Dan hoef je er niet eens voor thuis te blijven.

Nergens goedkoper

Medicijnen via Nationale Apotheek zijn nergens goedkoper. Wij rekenen ook nog eens de laagste terhandstellingskosten. Gegarandeerd.

Automatische herhaalservice

Zet in de Nationale Apotheek-app de herhaalservice aan. Zo ontvang je bijvoorbeeld automatisch je nieuwe voorraad anticonceptie. Zo zit jij nooit zonder.

Ook zelf beheren

Beheer zelf je voorraad via de app. Herhalen is in 3 tikken op het scherm geregeld. Ook je andere medicijnen bestellen? Ook dit kan via de app van Nationale Apotheek.

Voor alle zorgverzekeraars

We leveren voor alle zorgverzekeraars en declareren rechtstreeks bij je zorgverzekeraar. Zo heb jij er geen omkijken naar.

Al ruim 40.000 Nederlanders vertrouwen op Nationale Apotheek voor hun medicijnen

Je mag bij meerdere apotheken ingeschreven staan

Voel je vrij om bijvoorbeeld ook alleen je anticonceptie via ons te regelen. Je mag namelijk bij meerdere apotheken ingeschreven staan. Probeer het gewoon een keer. Inschrijven bij Nationale Apotheek doe je door een account in de app aan te maken. Dat is binnen 5 minuten gedaan.

Jouw anticonceptie bestellen

Zo werkt het

Via de Nationale Apotheek-app is aanvragen, herhalen of wijzigen zo gedaan. Maar mailen naar medicatie@nationale-apotheek.nl mag natuurlijk ook. Voor 17.00 uur besteld, betekent de volgende werkdag verzonden.

Voor het eerst aanvragen

Vraag je arts het recept naar ons te sturen. Of upload een foto van het recept of etiket op het doosje in de Nationale Apotheek-app.

Automatisch herhalen

Ga in de Nationale Apotheek-app naar jouw medicatieoverzicht, tik op je medicijnen en zet de automatische herhaalservice aan.

Zelf je medicijnen herhalen

Tik op de je medicijn in jouw medicatieoverzicht in de Nationale Apotheek-app en kies herhaal. Zo hou je zelf in de hand wanneer je je nieuwe medicijnen ontvangt.

Veelgestelde vragen

Medicijnen online regelen

Krijg ik dezelfde medicijnen bij Nationale Apotheek als bij mijn lokale apotheek?

Ja. Wij leveren volgens het recept van jouw (huis)arts. Natuurlijk moeten wij, net als alle andere apotheken, rekening houden met het beleid van jouw zorgverzekeraar. Wij hebben een ruime en diverse voorraad, dus als het mag en kan, leveren we het medicijn wat je ook van je lokale apotheek kreeg. We houden natuurlijk ook rekening met jouw merkvoorkeur.

Kan ik zelf kiezen van welke apotheek ik mijn medicijnen geleverd wil krijgen?

Ja. In Nederland heb je vrije zorgkeuze. Jij bepaalt wie welke medicijnen aan je levert. Je kunt er dus ook voor kiezen om maar een deel van jouw medicijnen door Nationale Apotheek bij je thuis te laten bezorgen. Geef beide apotheken dan wel toestemming om een volledig overzicht van jouw medicijnen met elkaar (medicatiedossier) te delen.

Alleen op die manier kunnen de apothekers jouw medicatie goed bewaken.

Worden mijn medicijnen altijd afgestemd met mijn arts?

Ja. Wij mogen alleen leveren volgens het recept van jouw arts. Bij eventuele bijzonderheden overleggen we altijd met je arts. En met jou natuurlijk.

Krijg ik mijn medicijnen wel op tijd geleverd?

Medicijnen die je op werkdagen voor 17.00 uur bestelt, verzenden we de volgende werkdag waar jij wilt in Nederland. Dus ook bij jou op het werk of op een vakantieadres in Nederland. Als het nodig is, kunnen we jouw medicijnen ook binnen 4 uur bij je bezorgen. Altijd kosteloos.

Zijn mijn gegevens echt veilig bij jullie?

Ja. Onze app is gebouwd op basis van de wettelijke richtlijnen en voldoet aan de AVG-eisen. Je moet jezelf identificeren om toegang tot de app met jouw medicatiegegevens te krijgen. De app is NEN 7510 & ISO 27001 gecertificeerd. Jouw medicatiegegevens leggen we vast in het apotheekinformatiesysteem van Nationale Apotheek. Alleen geautoriseerde medewerkers hebben toegang tot deze gegevens. Op www.volgjezorg.nl zie je wie jouw medicatiegegevens kan inzien en welke gegevens met andere zorgaanbieders uitgewisseld worden. Via die site, maar ook via onze app, kun je je toestemming altijd aanpassen. Lees ook eens onze privacyverklaring.

Klaar voor een apotheek van nu?

Kies voor dezelfde medicijnen, maar dan makkelijk. Vraag jouw medicijnen bij ons aan. Gewoon via onze app. Wij leveren voor alle zorgverzekeraars.

Ontdek de appMedicijnen bestellen
Klaar voor een apotheek van nu?