Stoptober 2022

samen met Nationale Apotheek

Mijn kuur bestellenZo regel je de vergoeding

Wil jij meedoen met Stoptober 2022?

Inmiddels is Stoptober uitgegroeid tot een jaarlijkse traditie, waar inmiddels al ruim 400.000 Nederlanders aan hebben meegedaan. Als verstokte roker probeerde je misschien het nieuws rondom Stoptober te ontwijken. Maar roken is duur, ongezond en steeds eenzamer, want meer en meer mensen stoppen. Waarom zou jij het dan ook niet eens proberen? Het levert uiteindelijk alleen maar voordelen op, zowel voor je gezondheid als voor je financiële situatie. Doe mee met Stoptober 2022. De bedoeling van Stoptober 2022 is dat je 28 dagen stopt met roken en kennismaakt met de voordelen van niet roken. Die voordelen zul je uiteraard in het begin niet zien, maar na 28 dagen zijn je ontwenningsverschijnselen grotendeels voorbij.

Lifestyle-man-sigaret-doorbreken

Hulp bij je deelname aan Stoptober in 2022


Het grote voordeel van meedoen aan Stoptober in 2022, is dat je met vele duizenden Nederlanders tegelijk probeert te stoppen met roken. Stop samen met plaatsgenoten en bekende Nederlanders. Het doel is om samen te stoppen en vooral met behulp van een grote online community. Krijg tips en adviezen en praat met mededeelnemers om elkaar te motiveren. Daarnaast is er de Stoptober app voor de dagelijkse begeleiding en chats om door de moeilijkste momenten heen te komen en om meer inzicht te krijgen in je gezondheidswinst en hoeveel je besparing is. 


Ook Nationale Apotheek helpt je bij Stoptober roken 2022


Het is helemaal niet vreemd als je voor Stoptober roken 2022 wat gerichtere hulpmiddelen nodig hebt. Misschien heb je behoefte aan nicotinepleisters, een spray of nicotinekauwgom? Dit soort medicatie wordt lang niet altijd geheel vergoed door je zorgverzekeraar. Dit is wel het geval als jij je hulpmiddelen bestelt bij Nationale Apotheek. Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars. De enige voorwaarden zijn dat vergoeding eenmaal per jaar is en je (online) begeleiding krijg van een huisarts of coach. Als dit het geval is, dan heb je het recht op een volledige vergoeding van alle nicotinevervangers en stoppen met roken-medicatie. Vervolgens kan je de hulpmiddelen en medicatie gemakkelijk door ons thuis laten bezorgen.Stop nu met roken, het is gratis

Kies voor stoppen met roken-medicatie volledig vergoed via Nationale Apotheek.
Heb je dit jaar al een stoppoging gehad? Of wil je geen begeleiding? Bestel dan nicotine vervangende middelen in onze shop.

Gratis kuur bestellenDe voorwaarden