Medicijnen via een online apotheek

Wij doen hetzelfde werk als de apotheek bij jou om de hoek, maar dan modern. Online, als je wilt via een app

Misschien even wennen

Wij begrijpen dat het misschien even wennen is om zoiets belangrijks als je medicijnen op afstand te gaan regelen. Je kunt De Nationale Apotheek vertrouwen. Zorgverzekeraars doen dat ook. Wij zijn zelfs voorkeursleverancier van VGZ en Zilveren Kruis voor online farmacie. Niet voor niets kiezen 24.000 mensen al voor De Nationale Apotheek.

Dit kun je van ons verwachten

Bij receptplichtige medicatie controleren wij, net als de apotheek bij jou om de hoek, of het middel veilig is voor je. Gaat het middel samen met je aandoening en met je andere medicijnen? Je krijgt van ons betrouwbare en praktische informatie over gebruik van het medicijn, hoe snel het effect heeft en over de bijwerkingen die je kunt verwachten. Heb je nog vragen? Bel, mail of chat met ons. Wij zijn er voor jou.

Modern, dus makkelijker

Wij werken modern. Dat is makkelijker voor jou. Je bestelt je medicijnen via de app of met een mailtje. Wij bezorgen ze waar en wanneer jij wilt. Zo nodig binnen 2 uur. Ga je naar een specialist of op reis? In de app heb je altijd jouw actuele medicatieoverzicht in je broekzak.

Sta je nog niet ingeschreven bij De Nationale Apotheek?

Maak het jezelf makkelijk. Probeer onze service eens. Helemaal vrijblijvend: je zit nergens aan vast en het kost je niets.

Nu vrijblijvend inschrijvenDaarom De Nationale Apotheek