Gratis navulling voor je dokterstas

Laat de medicatie in je visitetas gratis aanvullen en bespaar op tijd en geld. Nu exclusief voor huisartsen in Breda.

Zo werkt het

Maak een HIS-koppeling

Zet de Nationale Apotheek in het HIS zodat je voortaan recepten rechtstreeks naar ons AIS kunt sturen. Onze AGB-code is 02010916 en zorgmail: 500036345@lms.lifeline.nl en apro0088@promedico-apro.nl.

Stuur het recept

Stuur het recept voor de aanvulling. Bij voorkeur IMM, zodat we de kosten kunnen declareren bij de zorgverzekeraar. Medicatie verouderd of een keer geen patiënt genoteerd? Snappen we. Stuur ons het recept voor je praktijk.

Ontvang de gratis navulling

Op werkdagen voor 17.00 uur bestelt, betekent de volgende dag verzonden. Je kunt snel weer met een complete medicatieset in je spoedtas op pad.

Geen IMM-recept of medicatie over de houdbaarheid? Geen probleem. Stuur ons het recept via het HIS.

We vullen de medicatie in je dokterstas gratis aan

We vullen de medicatie in je dokterstas gratis aan

Veelgestelde vragen

Over de gratis navulling van je dokterstas

Over de gratis navulling van je dokterstas

Patiënten kiezen steeds bewuster voor hun apotheek. Online farmacie hoort daarbij. Als zij hun medicijnen door ons willen laten leveren, dan hebben we jouw medewerking nodig. Het recept komt immers via jou. We willen daarom dat je ons leert kennen. En dat we in je HIS staan. Daar mag wat ons betreft best wat tegenover staan. Natuurlijk houden we dit langer vol als we ook je IMM-recepten mogen leveren...

We kiezen heel bewust waar we willen groeien. Hoewel we aan heel Nederland medicijnen leveren, kiezen we ervoor om nu de grootste apotheek van Breda te worden.

Wij leveren alleen medicatie. Voor injectie- of verbandmateriaal zijn er voordeligere adressen.

Dat zit er niet. Beloofd. We willen alleen dat je ons leert kennen. We snappen dat we eerst moeten zaaien en dan oogsten. Dus door navullingen uit te delen zonder dat we die kunnen declareren, zaaien we. Maar nog steeds geldt: je zit nergens aan vast. We zouden het natuurlijk wel fijn vinden als je de recepten van patiënten die daarom vragen of voor wie het handig is naar ons doorstuurt.

De Nationale Apotheek is een landelijk werkende apotheek die dezelfde medicijnen levert, maar dan makkelijk. Beherend apotheker is Ahmet Seçilir. Samen met Rutger Broosus, apotheker, zorgen zij voor de veilige medicijnuitgifte aan 24.000 patiënten. Lees meer

Mijn vraag staat hier niet bij

Dezelfde medicijnen, maar dan makkelijk

Wij zijn de Nationale Apotheek, een bewuste keuze. Van jou en van je patiënten. Wij leveren dezelfde medicijnen, maar dan makkelijk. Dat is fijn voor je patiënt, zonder dat het jou extra werk of tijd kost.

Daarom de Nationale ApotheekMakkelijker voor deze patiënten