Afleveren

Wat is de levertijd?

Ons servicelevel garandeert dat 90% van de bestellingen in 2 werkdagen ter verzending worden aangeboden. In de praktijk worden 85% van de bestellingen in 1 werkdag door ons verwerkt en ter versturing aangeboden.

Let op. Dit geldt niet voor anticonceptie, stoppen met roken medicijnen en gratis condoompakketten. Hierbij bedraagt de standaard levertermijn 2-5 werkdagen.

Ons servicelevel geldt vanaf moment van binnenkomst van een geldig recept.

Ik heb snel medicijnen nodig

In sommige gevallen kunnen wij uw bestelling dezelfde dag nog versturen. In 85% van de gevallen verwerken wij het recept in 1 werkdag.

Kan ik zelf het afleveradres kiezen?

Ja, dat kunt u aangeven in uw account.

Hoe krijgt u de medicijnen toegestuurd?

De Nationale Apotheek levert indien mogelijk via brievenbuspakket per PostNL. U hoeft daarvoor dus niet thuis te blijven. U krijgt uw medicijnen toegestuurd in een speciaal ontwikkelde, door de inspectie goedgekeurde verpakking. Deze verpakking is niet gemakkelijk door kinderen of huisdieren open te krijgen.

Als de zending niet geschikt is om per brievenbuspakket te leveren, maken wij gebruik van GLS pakketservice. Zij leveren van maandag tot en met vrijdag de pakketten bij u thuis. De standaard overkomstduur 1 werkdag.

Als uw e-mailadres bij ons bekend is, zult u de dag dat wij uw pakket versturen een e-mail krijgen met informatie over uw zending. Hiermee kunt u de zending volgen. En indien gewenst het aflevermoment of het afleveradres aanpassen. Bij zendingen in een brievenbuspakket ontvangt u geen e-mail.

Indien GLS pakketservice u niet thuis aantreft, zal zij een kaartje achterlaten met daarop instructies. U kunt zelf een 2e afleverpoging afspreken. Ook kunt u afspreken dat u de zending zelf ophaalt bij een GLS PakketShop.