Identificeer jezelf via iDIN

Makkelijk, snel en vooral veilig. Dan kun je daarna direct de app gebruiken.

Ben jij wie je zegt wie je bent?

Dat willen we zeker weten. Daarom vragen we je jezelf eenmalig online te identificeren. Dat doen we via iDIN. Je identificeert jezelf dan snel en veilig via de vertrouwde inlogmiddelen van jouw bank.

Identificeren met iDIN lijkt veel op iDEAL

Met iDIN identificeer je je eenmalig voor de Nationale Apotheek-app. Deze manier is ontwikkeld door de banken en wordt ook gebruikt voor het inloggen bij onder meer overheidsinstanties en webwinkels. Met iDIN identificeer je je online met de veilige en vertrouwde inlogmiddelen van jouw eigen bank.

Eenmalige overdracht persoonsgegevens

Jouw bank geeft ons bij het activeren eenmalig de persoons- en adresgegevens (geboortedatum, achternaam, voorletters, adres en als je het oké vindt ook e-mailadres en telefoonnummer) die jouw bank heeft geregistreerd. Deze gegevens controleren wij met de gegevens in ons administratiesysteem. Je doet geen betaling, Nationale Apotheek heeft geen inzicht in jouw betaalgegevens. De bank heeft geen inzicht in jouw gegevens bij Nationale Apotheek.

Identificeren met iDIN alleen met dezelfde gegevens

De geboortedatum, achternaam en voorletters die wij van de bank ontvangen, moeten overeenkomen met de gegevens die jij aan ons hebt doorgegeven. Zo weten we zeker dat jij jij bent. Hierbij gaan wij uit van de gegevens waarmee je staat ingeschreven bij jouw gemeente.

Banken voorkomen misbruik door phishing-criminelen

Net als bij internetbankieren en betalen met iDEAL word je als je iDIN gebruikt omgeleid naar een beveiligde inlogpagina van jouw eigen bank. Je voert jouw toegangscodes alleen in op die beveiligde inlogpagina, met het webadres van jouw eigen bank en met een groen hangslotje dat is gekoppeld aan de naam van jouw bank. De toegangscodes belanden niet bij andere organisaties. Lees meer op de website www.veiligbankieren.nl.

Klaar voor de apotheek van nu?

Kies voor gemak. Laat ons jouw medicijnen gratis bij je thuisbezorgen. Wij regelen je herhaalrecepten en houden rekening met je merkvoorkeur. En zijn er echt voor je. Jij regelt alles gewoon via onze app. Makkelijk toch? Probeer het eens

Naar Apple Store Naar Play Store (Android)