• voor 17.00 uur besteld, volgende werkdag verzonden
  • gratis thuisbezorgd
  • via app bestellen
  • erkende openbare apotheek
  • voorkeursapotheek van VGZ en Zilveren Kruis

Bedankt, de belafspraak is ingepland

Veelgestelde vragen

Over medicijnen bezorgen

Hoe ontvang ik mijn medicijnen?

Je schrijft je bij ons in en vraagt jouw arts je recepten voortaan digitaal naar Nationale Apotheek te sturen. Heb je een recept op papier gekregen? Upload het in de app of mail het ons. Wij versturen jouw medicatie de volgende werkdag of bij spoedmedicatie op werkdagen binnen 4 uur.

Stuur het originele recept wel nog even naar ons: De Nationale Apotheek, Antwoordnummer 14049, 5126 ZS Gilze (postzegel niet nodig).

Hoe snel leveren jullie mijn medicijnen?

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, is de volgende werkdag verstuurd. Bij spoed - jouw arts geeft dit op het recept aan en onze apotheker beoordeelt dit verzoek - leveren we het binnen 4 uur bij je af. Overal in Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden).

Moet ik extra kosten betalen als ik bij jullie bestel?

De service van Nationale Apotheek kost net zo veel als de apotheek bij jou om de hoek. Het grote verschil is dat wij altijd kosteloos bezorgen. Wij brengen ook geen verzendkosten in rekening voor spoedmedicatie. Wij leveren overigens alleen met spoed als je arts dit op het recept heeft aangegeven en onze apotheker het ook als ‘spoed’ beoordeeld.

Hoe weet ik wanneer jullie bij mij bezorgen?

We snappen dat je niet onnodig thuis gaat zitten wachten als je medicijnen niet door de brievenbus passen of mogen. Pakketten versturen wij veelal via PostNL en kun je volgen via track & trace (als we jouw e-mailadres hebben). De bezorger rijdt maandag t/m zaterdag.

Kan ik mijn gezinsleden ook inschrijven?

Ja hoor. Dat vinden we leuk. Per gezinslid is een apart e-mailadres nodig. Heeft een gezinslid nog geen eigen e-mailadres? Via Gmail, Yahoo en Outlook maak je er snel eentje gratis aan. Tip: je kunt het nieuwe e-mailadres doorverwijzen naar jouw bestaande e-mailadres.