...

Inschrijven

Inschrijven

Velden met een * zijn verplichte velden

Via onderstaand formulier kunt uw medicatie bij De Nationale Apotheek bestellen en voor vergoeding in aanmerking komen De Nationale Apotheek levert standaard de door coöperatie VGZ UA aangewezen preferente geneesmiddelen wanneer u voor vergoeding in aanmerking komt.

Wij adviseren u voor uw stoppen met roken programma als eerst keus de nicotine vervangers te gebruiken. Deze hebben de minste bijwerkingen. Heeft u deze reeds eerder gebruikt en hebben deze voor u onvoldoende effect, dan is een UR geneesmiddel voor u de volgende optie. U dient daar wel een recept van een arts voor aan ons te sturen.

Het is ook mogelijk om een combinatie van een UR geneesmiddel en nicotine vervangers te bestellen.

Nicotine vervangers

Ik wens voor de Stoppen met Roken kuur de volgende medicatie te gebruikenNOTE: kruis de opties aan die uw wenst

UR geneesmiddelen

Nicotine vervangende middelen in combinatie met gedragsmatige ondersteuning hebben bij mij onvoldoende effect. Mijn arts schrijft mij het volgende receptgeneesmiddel voor:

NOTE: Wij hebben hier wel een recept van uw arts voor nodig. Zonder dat recept kunnen wij u niet leveren.Duur van de kuur


De standaard kuur voor UR medicatie bedraagt 12 weken. Het recept van de arts is hierin leidend. De standaard kuur voor nicotine vervangers bedraagt 10 weken. De sterke van de nicotine vervangers wordt bepaald door het aantal sigaretten dat u per dag rookte.