De Nationale Apotheek is exclusief partner voor de zorgverzekeraars behorende tot de Coöperatie VGZ UA. Dit betreffen de zorg labels van Univé, (o.a. Zekur), VGZ (o.a. Bewuzt), IAK, Caresco, Turien & Co, Aevitae, IZZ, IZA, UMC en Cares.

Inschrijven

Bel mij terug

Bel mij terug

 

Stoppen met roken

In 2018 wordt vanuit de basisverzekering de medicatie voor de preventieve behandeling “stoppen met roken” weer éénmalig per jaar door uw verzekeraar vergoed.

Bestellen

Om medicijnen te bestellen hoeft u slechts 2 dingen te doen:

Heb je al een account bij de Nationale Apotheek, log dan  in als bestaande klant. Ben je nog niet ingeschreven bij De Nationale Apotheek? Druk dan op de knop “inschrijven”.

Plaats de bestelling via de website.

Acties

Wellion bloedsuiker meter

Wellion bloedsuiker meter

Wellion - De kracht van zelf bloedsuiker meten. Meet uw suikerwaarden met de CALLA Light van Wellion.

Medicatie App: MedApp

Medicatie App: MedApp

Nationale Apotheek innoveert met MedApp. Een gratis applicatie die u helpt om grip op uw medicatie te krijgen.

meer acties

Aanbiedingen

Betere zorg door goede informatie

Ziekte, een blessure of een ongeval komt vaak onverwacht. Daardoor kunt u terechtkomen bij een onbekende arts, een andere apotheek of de huisartsenpost. Dan is het belangrijk dat die zorgverlener uw actuele medische gegevens kan inzien. Zo krijgt hij een goed beeld van uw medische situatie en krijgt u de juiste zorg.


Altijd uw gegevens snel bij de hand

Zorgverleners maken daarom gebruik van een regionaal netwerk om elektronisch medische gegevens te delen met andere zorgverleners in hun regio: de zorginfrastructuur van het LSP. Via dit netwerk kunnen zij de belangrijkste gegevens uit uw huisartsdossier opvragen én een overzicht van de medicijnen die u gebruikt. Zo hebben zij alle belangrijke informatie over uw gezondheid op elk moment snel bij de hand. Ook ‘s avonds, in het weekend en in spoedsituaties.


Alleen met uw toestemming

Uw huisarts en apotheek mogen uw medische gegevens alleen delen met andere zorgverleners als u daar vooraf toestemming voor heeft gegeven. En andere zorgverleners mogen de gegevens alleen inzien als dat nodig is voor uw behandeling. Uw toestemming regelt u bij uw huisarts en apotheek of online via deze website.