Pil Express is een unieke service van De Nationale Apotheek, bestemd voor iedereen die de pil gebruikt. Je kunt jouw anticonceptie snel en eenvoudig bestellen, 24 uur per dag, zonder hiervoor naar de apotheek te hoeven.

Inschrijven

Bel mij terug

Bel mij terug

 

Pil Express

Nationale Apotheek en de verzekeraars hebben afspraken gemaakt die jou gemak leveren en kosten besparen. Kijk hier voor de afspraken die wij hebben gemaakt.

Bestellen

Bestellen van jouw anticonceptie is eenvoudig.

Heb je al een account bij de Nationale Apotheek, log dan  in als bestaande klant. Ben je nog niet ingeschreven bij De Nationale Apotheek? Druk dan op de knop “inschrijven”.

Heb je al eerder gebruik gemaakt van de Pilexpres, kies dan de optie “pil herhalen”.

Acties

Wellion bloedsuiker meter

Wellion bloedsuiker meter

Wellion - De kracht van zelf bloedsuiker meten. Meet uw suikerwaarden met de CALLA Light van Wellion.

Medicatie App: MedApp

Medicatie App: MedApp

Nationale Apotheek innoveert met MedApp. Een gratis applicatie die u helpt om grip op uw medicatie te krijgen.

meer acties

Aanbiedingen

Betere zorg door goede informatie

Ziekte, een blessure of een ongeval komt vaak onverwacht. Daardoor kunt u terechtkomen bij een onbekende arts, een andere apotheek of de huisartsenpost. Dan is het belangrijk dat die zorgverlener uw actuele medische gegevens kan inzien. Zo krijgt hij een goed beeld van uw medische situatie en krijgt u de juiste zorg.


Altijd uw gegevens snel bij de hand

Zorgverleners maken daarom gebruik van een regionaal netwerk om elektronisch medische gegevens te delen met andere zorgverleners in hun regio: de zorginfrastructuur van het LSP. Via dit netwerk kunnen zij de belangrijkste gegevens uit uw huisartsdossier opvragen én een overzicht van de medicijnen die u gebruikt. Zo hebben zij alle belangrijke informatie over uw gezondheid op elk moment snel bij de hand. Ook ‘s avonds, in het weekend en in spoedsituaties.


Alleen met uw toestemming

Uw huisarts en apotheek mogen uw medische gegevens alleen delen met andere zorgverleners als u daar vooraf toestemming voor heeft gegeven. En andere zorgverleners mogen de gegevens alleen inzien als dat nodig is voor uw behandeling. Uw toestemming regelt u bij uw huisarts en apotheek of online via deze website.